Loading...
4281 Branded Map
Ref: 4281

Kamienice Herbowe

Poznańska, Krowodrza

Kamienice Herbowe - продаж та оренда квартир

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Kamienice Herbowe

Hamilton May Logo Hamilton May

Kamienice Herbowe - продаж та оренда квартир

Kamienice Herbowe - це сучасний житловий комплекс високого стандарту, розташований у районі Krowodrza. Опис інвестицій Інвестиція складається з трьох будівель, названих на честь...

Kamienice Herbowe - це сучасний житловий комплекс високого стандарту, розташований у районі Krowodrza.


Опис інвестицій

Інвестиція складається з трьох будівель, названих на честь трьох прекрасних польських міст: Вроцлав, Познань, Гданськ. У кожному будинку представлені квартири різної площі, від 30 до 113 м2, з терасами, балконами та лоджіями. У кожній будівлі є безшумні ліфти, дворівневі підземні гаражі та індивідуальні складські приміщення. Вся інвестиція була побудована відомим забудовником - Mieszkaniowy As.


Місцезнаходження

Інвестиції Kamienice Herbowe розташовані на вулиці Познаньській (прилеглій до Вроцлавської). Це забезпечує зручний доступ до центру міста, а також автомагістралі А4. Близькість залізничної станції Krakow Łobzów дозволяє легко дістатися до аеропорту Баліце.


Загальна інформація

Hamilton May спеціалізується на співпраці з корпоративними орендарями - тому ми так глибоко знаємо їхні потреби. Kamienice Herbowe є чудовим прикладом інвестиції, яка відповідає всім очікуванням професіоналів, які приїжджають працювати до Кракова, як щодо стандартів, так і щодо розташування. Місце дозволяє легко дістатися до Krakow Business Park - одного з найбільших бізнес-центрів у всьому місті. Ми запрошуємо вас ознайомитися з нашим повним списком нерухомості, доступної для продажу та оренди в рамках цієї інвестиції.

Деталі нерухомості

Ref: 4281
Місто
Kraków
Вулиця
Poznańska
Мікрорайон
Krowodrza
Status
Існуючий
Кількість квартир
175
Від центру
w centrum
Всі поверхи
7

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.