Loading...
10794 Branded Map
Ref: 10794

Apartamenty Kościuszki

Tadeusza Kościuszki, Zwierzyniec

Нова інвестиція для людей, які цінують елегантність - Апартаменти Костюшко

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Apartamenty Kościuszki

Hamilton May Logo Hamilton May

Нова інвестиція для людей, які цінують елегантність - Апартаменти Костюшко

Kościuszki Apartments — це довгоочікуваний комплекс, розташований у центрі Сальватора на березі річки Вісла. Будівля побудована з використанням високоякісних матеріалів, оснащена ліфтами та підземним ...

Kościuszki Apartments — це довгоочікуваний комплекс, розташований у центрі Сальватора на березі річки Вісла. Будівля побудована з використанням високоякісних матеріалів, оснащена ліфтами та підземним гаражем.

Квартири

Ця сучасна розробка була розроблена для клієнтів, які особливо цінують елегантність. Головний вхід до таунхаусу веде через елегантне фойє із зоною прийому гостей. У будівлі також знаходиться фітнес клуб, а також підземний гараж. Квартири, розташовані на верхніх поверхах комплексу, обладнані терасами. Для зручності та комфорту всіх мешканців також створено загальне, внутрішнє подвір’я: в ньому встановлені дерев’яні та кам’яні лавки, альтанка, ретельно впорядкована зелень та приваблива липа – прекрасна пам’ятка природи.

Місцезнаходження

Сальватор – це тиха частина Старого міста, розташована біля річки Вісла на півдні та парку Блоня на півночі. Його унікальна історія та близькість до центру Старого міста роблять його бажаним районом для проживання. Вулиця Костюшко є відомою та популярною адресою. Квартири, з яких відкривається прекрасний вид на річку Вісла, монастир Норбертанки, Дембники, замок Вавель і костел Маріаків, є одними з найдорожчих у всьому місті.

Деталі нерухомості

Ref: 10794
Місто
Kraków
Вулиця
Tadeusza Kościuszki
Мікрорайон
Salwator, Zwierzyniec
Status
Існуючий
Кількість квартир
67
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Путівник по мікрорайону Salwator

Salwator - елітний і елегантний

Один з найкрасивіших районів Кракова, відомий своєю чудовою архітектурою початку 20 століття та незрівнянною атмосферою.

Один з найкрасивіших районів Кракова, відомий своєю чудовою архітектурою початку 20 століття та незрівнянною атмосферою.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.