Loading...
13382 Branded Map
Ref: 13382

Księcia Witolda 46

Księcia Witolda, Śródmieście

Witolda 46 - дві сяючі вежі над річкою Одра в центрі Вроцлава

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Księcia Witolda 46

Hamilton May Logo Hamilton May

Witolda 46 - дві сяючі вежі над річкою Одра в центрі Вроцлава

Вітольда 46 - про інвестицію Witolda 46 складається з двох сучасних дев'ятиповерхових багатоквартирних будинків, розташованих на березі річки Одра з панорамним видом на Вроцлав, ці...

Вітольда 46 - про інвестицію

Witolda 46 складається з двох сучасних дев'ятиповерхових багатоквартирних будинків, розташованих на березі річки Одра з панорамним видом на Вроцлав, цілодобовою охороною та моніторингом. Інвестиція високого стандарту з незвичайними рішеннями, такими як обладнані місця загального користування, які сприяють інтеграції сусідства. У закладі є швидкісні ліфти, велосипедна кімната та підземний гараж, які підвищують комфорт повсякденного функціонування та відповідають очікуванням вимогливих людей, для яких важливий престиж місця, якість обробки та комфорт повсякденного життя. . Світлий фасад і засклені балкони роблять інвестицію ексклюзивною.

Вітольда 46 - лок

Ksiącia Witolda 46 – ідеальна адреса для тих, хто цінує водночас близькість центру міста, чарівність Старого міста та околиці зон відпочинку. Це особливість нерухомості, розташованої в Середмістя в Кепі Мієщанській. Інвестиція знаходиться в декількох хвилинах ходьби від Ринкової площі, Національного музичного форуму, Wyspa Słodowa, парку Staszica та численних ресторанів і кафе. Така локація ідеально підійде для планованого інвестування в приміщення для довгострокової та короткострокової оренди.

Вітольда 46 - додаткова інформація

Місцевість навколо інвестиції є чарівною та інтимною, незважаючи на невелику відстань від центру, що пропонує ряд пам'яток, типових для великого міста.

Деталі нерухомості

Ref: 13382
Місто
Wrocław
Вулиця
Księcia Witolda
Мікрорайон
Nadodrze, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
139
Від центру
1km
Всі поверхи
Parter

Путівник по мікрорайону Nadodrze

Протягом останнього десятиліття Надодрже розквітло

Новий і захоплюючий, Nadodrze процвітав завдяки своєму нетрадиційному характеру і в процесі зачарував нову демографію молодих, заможних професіоналів.

Новий і захоплюючий, Nadodrze процвітав завдяки своєму нетрадиційному характеру і в процесі зачарував нову демографію молодих, заможних професіоналів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.