Loading...
4375 Branded Map
Ref: 4375

Lea Residence

Juliusza Lea, Bronowice

Оренда та продаж квартир в Lea Residence

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Lea Residence

Hamilton May Logo Hamilton May

Оренда та продаж квартир в Lea Residence

"Lea Residence" - це сучасний житловий інвестицій, розташований у тихому районі Броновіце. Резиденція добре сполучена як з центром, так і з об'їзною дорогою міста. «Резиде...

"Lea Residence" - це сучасний житловий інвестицій, розташований у тихому районі Броновіце. Резиденція добре сполучена як з центром, так і з об'їзною дорогою міста.


«Резиденція Леа» - опис інвестиції

Інвестиція була завершена в 2011 році - вона складається з трьох 6-поверхових конструкцій; 2 будинки-близнюки, що виходять на вулицю Леа, і один внутрішній корпус із гарним двориком. Разом вони створюють унікальну Lea Residence. Комплекс складається з 85 квартир площею від 32 до 80 м2.

Інвестиція включає підземний паркінг і безшумні ліфти. Вся резиденція Lea огороджена та охороняється.


Розташування Lea Residence

«Lea Residence» знаходиться на вулиці Леа в Броновіце; приблизно 3 км до Старого міста. Одним із найбільших активів інвестиції є її розташування, яке забезпечує легкий доступ до міської об’їзної дороги, а також до таких місць, як Краківський бізнес-парк, аеропорт Баліце чи шосе А4. Також можна легко дістатися до інших частин Кракова. Район дарує тишу та спокій, які не так легко доступні в будь-якій іншій частині міста.


Lea Residence - опис квартир

Квартири бувають різної площі - від 32 до 80м2. Доступні властивості відповідають різним очікуванням; вони ідеально підходять для тих, хто шукає невелику квартиру - як для приватних чи інвестиційних цілей, так і для тих, хто шукає більш простору та комфортну нерухомість (сім'ї, які бажають оселитися).

Деталі нерухомості

Ref: 4375
Місто
Kraków
Вулиця
Juliusza Lea
Мікрорайон
Bronowice
Status
Існуючий
Кількість квартир
85
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.