Loading...
7646 Branded Map
Ref: 7646

Leszno 15

Leszno, Wola

Лешно 15 – сучасна інвестиція поблизу Воли

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Leszno 15

Hamilton May Logo Hamilton May

Лешно 15 – сучасна інвестиція поблизу Воли

Leszno 15 – це сучасний житловий комплекс високого стандарту, розташований неподалік від Воли, неподалік від офісного комплексу на кільцевій розв’язці Daszyńskiego. Лешно 15 Les...

Leszno 15 – це сучасний житловий комплекс високого стандарту, розташований неподалік від Воли, неподалік від офісного комплексу на кільцевій розв’язці Daszyńskiego.


Лешно 15

Leszno 15 – це сучасний комфортабельний житловий будинок із бетону, який пропонує як підземні, так і закриті відкриті паркувальні місця, а також доступ до комерційних об’єктів, моніторинг, цілодобову охорону, ліфти на кожному сході (придатний для людей з обмеженими можливостями) і загальний сад на даху.

Leszno 15 - Розташування

Інвестиція розташована в околицях Воли, в околицях Середмістя та Муранува. Розташування забезпечує хороше сполучення з рештою міста завдяки різноманітним лініям громадського транспорту (Wola Ratusz), розташованих у цьому районі. Крім того, мешканці мають доступ до повної інфраструктури, яка включає дитячий садок, ясла та красивий парк Мочидло.


Leszno 15 - Апартаменти

Будівля має 6 рівнів і пропонує 118 квартир від 27 до 84 м2 - від функціональних студій до просторих трикімнатних квартир. Більшість помешкань мають балкони та тераси.


Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про наявні на даний момент об'єкти в цій забудові.

Деталі нерухомості

Ref: 7646
Місто
Warszawa
Вулиця
Leszno
Мікрорайон
Wola
Status
Існуючий
Кількість квартир
118
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.