Loading...
13290 Branded Map
Ref: 13290

Mieszkaj w Mieście

Wizjonerów, Bronowice

Реконструйована забудова в спальному районі - Live in the City

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Mieszkaj w Mieście

Hamilton May Logo Hamilton May

Реконструйована забудова в спальному районі - Live in the City

Жити в місті Live in the City – сучасний комфортабельний житловий комплекс, побудований у популярному місці, що характеризується розвиненою інфраструктурою та відмінним сполученням із цент...

Жити в місті

Live in the City – сучасний комфортабельний житловий комплекс, побудований у популярному місці, що характеризується розвиненою інфраструктурою та відмінним сполученням із центром міста. Маєток складається з квартир різної площі, від затишних студій до квартир площею понад 100 квадратних метрів, розташованих на верхніх поверхах.

Живу в місті - Маєток

Будинки виготовлені з матеріалів найвищої якості з увагою до найдрібніших деталей. Розробка поєднує сучасний дизайн з функціональним характером. Великі вікна забезпечують багато природного світла в інтер'єрі. На території садиби розбитий гарний сад з дитячим садком та зонами відпочинку. У забудові Live in the City є підземні паркінги, деякі з яких мають доступ до розеток для електрокарів, а також складські місця.

Live in the City - Location

Комплекс розташований в одному з найпривабливіших районів Кракова. Район добре сполучений з усім містом. Поруч знаходиться Ikea і Galeria Bronowice.

Ми запрошуємо всіх, хто бажає жити або інвестувати в цю забудову, зв’язатися з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 13290
Місто
Kraków
Вулиця
Wizjonerów
Мікрорайон
Bronowice Małe, Bronowice
Status
Будівництво триває
Кількість квартир
2200
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.