Loading...
11775 Branded Map
Ref: 11775

Magnoliowy Ogród

Podłącze, Zwierzyniec

Продається розкішна квартира в престижному районі Кракова

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Magnoliowy Ogród

Hamilton May Logo Hamilton May

Продається розкішна квартира в престижному районі Кракова

Гамільтон Мей із задоволенням представляє розкішні апартаменти, доступні для продажу в дуже привабливому, нещодавно побудованому інвестиційному будинку на Волі Юстовській. Інвестиція виділяється своє...

Гамільтон Мей із задоволенням представляє розкішні апартаменти, доступні для продажу в дуже привабливому, нещодавно побудованому інвестиційному будинку на Волі Юстовській. Інвестиція виділяється своєю елегантною та мінімалістичною архітектурою з унікальним яскравим фасадом та великим склінням, що підкреслює близькість природи. Садиба складається з восьми будинків, що стоять окремо, та двох окремих. Апартаменти будуть різного розміру від 40 м2 до 135 м2. У кожному будинку по дві квартири; менший і більший (складається з двох рівнів). Крім того, у двох будинках є приватні ліфти. Концепція забудовника дозволяє об’єднувати квартири та проектувати простір самостійно, тож покупець може обирати між квартирами з однією та п’ятьма спальнями. Садиба буде огороджена, а всі місця загального користування та сади будуть естетично оформлені. Забудовник надає паркомісце для кожної квартири безкоштовно. Представлена інвестиція розташована в одному з найпривабливіших районів Кракова - Wola Justowska, в районі недалеко від центру. Інвестиція буде оточена зеленню, а також інші інтимні, сучасні житлові будинки. Розташування закладу забезпечує його мешканцям комфортний доступ до центру міста; він також розташований неподалік від багатьох магазинів, ресторанів і закладів обслуговування, розташованих у центрі Воли Юстовської. Район забезпечує швидкий доступ (як на автомобілі, так і на громадському транспорті) до найважливіших місць Кракова - центру міста, національної автостради або аеропорту Баліце. Усім зацікавленим сторонам пропонується зв’язатися з офісами Hamilton May, щоб дізнатися більше про цю унікальну інвестицію.

Деталі нерухомості

Ref: 11775
Місто
Kraków
Вулиця
Podłącze
Мікрорайон
Wola Justowska, Zwierzyniec
Status
Існуючий
Кількість квартир
10
Від центру
w centrum
Всі поверхи
3

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.