Loading...
7713 Branded Map
Ref: 7713

Małe Błonia

Stanisława Przybyszewskiego, Krowodrza

Квартири в престижному комплексі Małe Błonia

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Małe Błonia

Hamilton May Logo Hamilton May

Квартири в престижному комплексі Małe Błonia

Гамільтон Мей з радістю представляє комплекс житлових будинків у селищі «Мала Блоня». Живіть на вулиці Przybyszewskiego - в невеликому житловому комплексі, оточеному зеленню Малої Блоні. Цей у...

Гамільтон Мей з радістю представляє комплекс житлових будинків у селищі «Мала Блоня».

Живіть на вулиці Przybyszewskiego - в невеликому житловому комплексі, оточеному зеленню Малої Блоні. Цей унікальний проект присвячений дуже особливій групі клієнтів - людям, які шукають поєднання міської динаміки з активним способом життя та спокійною зеленню. Залишки кварталу Малої Блоні є одним із останніх збережених природних зелених масивів у центрі Кракова. Свою назву він отримав завдяки сусідству з історичним парком Блоня, а також красивим лукам, які залишаються незайманим тишком дикої землі в самому центрі міста.

Опис квартир

Представлені квартири були оброблені за високим стандартом з ретельно підібраними матеріалами. Інвестиція пропонує 123 квартири площею від 25 до 96 м2, розташовані в 3-х непомітних будинках. На верхніх поверхах розташовані 2-рівневі пентхауси площею від 84 до 104 м2, з яких відкривається чудовий вид на зелені околиці. У кожному помешканні є балкон, а ті, що розташовані на першому поверсі, мають власний сад. Мешканцям доступні підземний гараж, а також озеленений двір. Всі будівлі огороджені та охороняються 24/7.

Місцезнаходження

Апартаменти знаходяться всього в 5 км від площі Ринок. Так звана «Мала Блоня» є однією з останніх, повністю збережених природних зелених зон у центрі Кракова. По сусідству можна дістатися до міського парку Блоня, а до прекрасного Вольського лісу можна дійти пішки. Нарешті, район чудово зв'язаний, що дозволяє легко дістатися до всіх ключових частин міста.

Деталі нерухомості

Ref: 7713
Місто
Kraków
Вулиця
Stanisława Przybyszewskiego
Мікрорайон
Krowodrza
Status
Існуючий
Кількість квартир
123
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.