Loading...
5866 Branded Map
Ref: 5866

Marriott

Aleje Jerozolimskie, Śródmieście

Гнучкі офісні приміщення, розташовані в 5-зірковому готельному комплексі в центрі Варшави

Hamilton May Logo Hamilton May

Гнучкі офісні приміщення, розташовані в 5-зірковому готельному комплексі в центрі Варшави

Hamilton May пропонує в оренду гнучкі офісні приміщення, розташовані в 5-зірковому готельному комплексі неподалік від центрального вокзалу Варшави, розміром від 24 до 120 м2. Орендарям офісів ...

Hamilton May пропонує в оренду гнучкі офісні приміщення, розташовані в 5-зірковому готельному комплексі неподалік від центрального вокзалу Варшави, розміром від 24 до 120 м2.

Орендарям офісів доступні всі послуги готельного комплексу, включаючи 10 ресторанів, барів і кав'ярень. Додаткові послуги включають конференц-/бенкетні зали, басейн, сауну, тренажерний зал, пральню, перукарню, салон краси, казино, медичний центр, численні банки, пункт бронювання/продажу квитків LOT, прокат автомобілів і кур'єрські послуги. Безпека орендарів і гостей гарантується спеціалізованим персоналом охорони, який підтримується передовими системами моніторингу та контролю доступу.

Самі офісні приміщення поділені на стандартні кімнати по 30 м2, кожна з яких має окремий вхід з головного коридору. Планування будівлі дозволяє вільно об'єднувати кімнати. Інша частина поверху складається з додаткових комунікацій, ліфтової зони, туалетів та кухні. Приміщення обладнане найякіснішими системами протипожежної безпеки. Усі кімнати оснащені кондиціонерами (можливе індивідуальне керування). Офіси працюють цілодобово - паркувальні місця на -2 поверсі (а також поза будівлею) доступні для оренди за додаткову плату.

Орендна плата: 22 євро/м2 + ПДВ + плата за експлуатацію 6 євро/м2 (ціна нетто) + 10% коефіцієнт загальної площі. Потрібен депозит на 3 місяці (оренда + комісія, брутто).

Місцезнаходження

Умови оренди

Ref: 5866
Початкова ціна оренди
22 PLN/m2
Плата за послуги
6 PLN/m2
Мінімальний час оренди
36 miesiące
Підземний паркінг
220 PLN/m2

Інформація про будинок

Ref: 5866
Місто
Warszawa
Вулиця
Aleje Jerozolimskie
Мікрорайон
Śródmieście
Status
Існуючий
Загальна площа будинку
87602m2
Загальна орендна площа під офіс
24407m2
Кількість підземних поверхів
2
Середня площа поверху
1000m2
План приміщень
flexible
Співвідношення місць загального користування в будинку
10%
Кількість підземних паркомісць
178
Від центру
sidebar-sales-apartment.in-centre
Кількість поверхів
40
Kontrola dostępu Kontrola dostępu
Klimatyzacja Klimatyzacja
Wykładziny Wykładziny
Okablowanie komputerowe Okablowanie komputerowe
Światłowody Światłowody
Okablowanie elektryczne Okablowanie elektryczne
Recepcja Recepcja
Ochrona Ochrona
Czujniki dymu Czujniki dymu
Okablowanie telefoniczne Okablowanie telefoniczne

План нерухомості

 - plan

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.