Loading...
12442 Branded Map
Ref: 12442

Mennica Residence

Grzybowska, Wola

Розкішна інвестиція в центрі Варшави - Mennica Residence

Переглянути актуальні пропозиції в
Mennica Residence:

Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішна інвестиція в центрі Варшави - Mennica Residence

Резиденція Менніка Інвестиція Mennica Residence складається з двох житлових будинків, а також торгово-сервісної бази та репрезентативного головного входу, високого холу для прийомів та окр...

Резиденція Менніка

Інвестиція Mennica Residence складається з двох житлових будинків, а також торгово-сервісної бази та репрезентативного головного входу, високого холу для прийомів та окремого зеленого внутрішнього двору, що надає всьому місцю справді дивовижну атмосферу. У будівлі є широкий спектр можливостей для відпочинку, включаючи корт для гри в сквош, тренажерний зал, суху і вологу сауну, масажний кабінет, косметичний кабінет і кімнату з джакузі з виходом на терасу. Також є додаткова клубна кімната, яка дає можливість організовувати випадкові заходи - вона також ідеально підходить для інтеграції серед мешканців. Також облаштовано спеціальну дитячу зону для проведення часу з дітьми. Інвестиційний архітектурний проект розробила BBGK Architekci зі штаб-квартирою у Варшаві, а інвестиційний проект підготувала Mennica Polska. Будівництво веде Eiffage Polska Budownictwo з Варшави та Mostostal Warszawa.


Mennica Residence - Розташування

Mennica Residence знаходиться в престижному сучасному центрі міста, на перехресті вулиць Желязна та Гржибовська. Станція метро, автобусні та трамвайні зупинки, а також головні залізничні вокзали Варшави забезпечують чудове сполучення з рештою міста. У районі інвестиції добре розвинена міська інфраструктура, яка включає численні ресторани, кафе, музеї, торгові центри, театри, офіси та інші об'єкти сфери обслуговування.


Mennica Residence - Апартаменти

Mennica Residence складається з чотирнадцяти рівнів і пропонує квартири площею від 32 м2 до 250 м2. В наявності 2, 3, 4, 5 та 6-кімнатні квартири, в тому числі пентхауси. Усі квартири вирізняються надзвичайною функціональністю, практичним плануванням та пропонують можливість облаштування власного простору.


Будь ласка, зв’яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про наявні на даний момент квартири.

Деталі нерухомості

Ref: 12442
Місто
Warszawa
Вулиця
Grzybowska
Мікрорайон
Wola
Status
Існуючий
Кількість квартир
430
Від центру
w centrum
Всі поверхи
14

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.