Loading...
7784 Branded Map
Ref: 7784

Osiedle Mozarta

Wolfganga Amadeusa Mozarta, Prądnik Biały

Комфортна квартира в північній частині Кракова

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Osiedle Mozarta

Hamilton May Logo Hamilton May

Комфортна квартира в північній частині Кракова

Гамільтон Мей із задоволенням представляє доступні квартири в Mozart Settlement. Інвестиція була розроблена в 2005-2009 роках, вздовж вулиць Сєвної, Боченка та Польної. Поселення було розробле...

Гамільтон Мей із задоволенням представляє доступні квартири в Mozart Settlement.

Інвестиція була розроблена в 2005-2009 роках, вздовж вулиць Сєвної, Боченка та Польної. Поселення було розроблене FB Stalbud на замовлення Spółka Mieszkaniowa Salwator. Дизайн і макет забудови розробило архітектурне бюро DDJM, яке у 2008 році отримало звання «Архітектор року Кракова».

Селище Моцарт отримало престижну нагороду «Золотий сокіл» Краківської асоціації забудовників нерухомості.

Опис квартир

Комплекс складається з 600 квартир різної площі - від 24 до 150 м2. Інтимні невисокі будівлі відрізняються дуже доброзичливою функціональною архітектурою. Крім того, Mozart Settlement пропонує ряд зручностей, доступних для своїх мешканців (таких як підземний гараж та ігровий майданчик для дітей) - також воно належним чином пристосовано для задоволення потреб людей з обмеженими можливостями. Нарешті поселення оточене великою кількістю зелені.

Місцезнаходження

Поселення Моцарта чудово розташоване в північній частині Кракова, в районі Кроводжа. Район пропонує доступ до добре розвиненої мережі громадського транспорту (переважно автобуси). Крім того, місцева дорога №. 7, яка забезпечує легкий доступ до Варшави, також легко дістатися.

Деталі нерухомості

Ref: 7784
Місто
Kraków
Вулиця
Wolfganga Amadeusa Mozarta
Мікрорайон
Prądnik Biały
Status
Існуючий
Кількість квартир
618
Від центру
w centrum
Всі поверхи
7

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.