Loading...
9324 Branded Map
Ref: 9324

Niemcewicza 17

Juliana Ursyna Niemcewicza, Ochota

Niemcewicza 17 – сучасна інвестиція в Стару Охоту

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Niemcewicza 17

Hamilton May Logo Hamilton May

Niemcewicza 17 – сучасна інвестиція в Стару Охоту

Niemcewicza 17 – це унікальний житловий комплекс, створений компанією JEMS Architects, розташований в одній із найпрестижніших адрес Варшави. Немцевича 17 Niemcewicza 17 – уніка...

Niemcewicza 17 – це унікальний житловий комплекс, створений компанією JEMS Architects, розташований в одній із найпрестижніших адрес Варшави.


Немцевича 17

Niemcewicza 17 – унікальний проект, створений для тих, хто цінує спокій та елегантність. Комплекс складається з двох житлових будинків високого стандарту, оздоблених благородним піщаником, з красивими панорамними вікнами та лоджіями. Мешканці мають доступ до зеленого внутрішнього дворика, а також до загальної площі.


Niemcewicza 17 - Розташування

Забудова Niemcewicza 17 розташована в районі Старої Охоти з дуже хорошим сполученням, поблизу площі Нарутовича. Спокій навколишніх вулиць і зелених скверів у поєднанні з близькістю самого центру міста створюють ідеальне поєднання зручностей. Серед доступних засобів громадського транспорту є багато автобусів і трамваїв. У цьому районі повно точок роздрібної торгівлі/обслуговування, а також банки, ресторани, школи та заклади, призначені для активного відпочинку (фітнес-клуби, тренажерні зали тощо).


Niemcewicza 17 - Апартаменти

Комплекс пропонує 71 квартиру різної площі; від 31 м2 до 120 м2. Апартаменти дуже функціонально сплановані та чітко розділені на денну та приватну зони. Високі стелі (2,80 м2) роблять помешкання дуже просторими. Квартири можна вільно і гнучко розташувати. Крім того, на верхньому поверсі інвестиції розташований великий пентхаус площею 200 м2 з власним ліфтом. Нарешті, у всіх квартирах є лоджії.


Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про квартири, які наразі доступні в цьому комплексі.

Деталі нерухомості

Ref: 9324
Місто
Warszawa
Вулиця
Juliana Ursyna Niemcewicza
Мікрорайон
Ochota
Status
Існуючий
Кількість квартир
51
Від центру
1km
Всі поверхи
4

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.