Loading...
13396 Branded Map
Ref: 13396

Nowe Centrum Południowe

Gwiaździsta, Krzyki

Nowe Centrum Południowe - комфортабельні апартаменти в топовому місці

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Nowe Centrum Południowe

Hamilton May Logo Hamilton May

Nowe Centrum Południowe - комфортабельні апартаменти в топовому місці

Nowe Centrum Południowe - комфортабельні апартаменти в топовому місці Новий Південний Центр - буд Nowe Centrum Południowe – це багатоповерхівка, що складається з житлових будинків, найвищи...

Nowe Centrum Południowe - комфортабельні апартаменти в топовому місці

Новий Південний Центр - буд

Nowe Centrum Południowe – це багатоповерхівка, що складається з житлових будинків, найвищий з яких має 14 надземних поверхів і дворівневий підземний паркінг. Будівлі оздоблені благородною штукатуркою та склінням, оздоблені металевими елементами та архітектурним бетоном. Архітектори продумано спроектували кожен квадратний метр корисної площі, завдяки чому приміщення в інвестиції є функціональними та пропонують ідеальні можливості адаптації відповідно до вподобань власника. Ця інвестиція є одним із бестселерів Вроцлава на ринку високоякісної нерухомості.

Новий південний центр - локація

Інвестиція була побудована в популярному районі Krzyki на вулиці Gwiaździsta, між Sky Tower і Arkady Wrocławskie. Розміщення інвестиції в цьому місці гарантує відмінний доступ громадським транспортом до будь-якої частини міста. Близькість Економічного університету приваблює інвесторів, зацікавлених у придбанні приміщень поблизу навчальних центрів. У межах пішої досяжності також є Головний залізничний вокзал, Аквапарк, Автовокзал і Wroclavia, Kręgielna, кінотеатр і музичний театр Capitol. Таке розташування та повна інфраструктура навколо інвестиції дозволяє повною мірою скористатися культурною та рекреаційною пропозицією міста у Вроцлаві.

Новий Південний центр - додаткова інформація

Новий Centrum Południowe пропонує внутрішній дворик – простір для відпочинку для власників і орендарів цієї інвестиції.

Деталі нерухомості

Ref: 13396
Місто
Wrocław
Вулиця
Gwiaździsta
Мікрорайон
Powstańców Śląskich, Krzyki
Status
Існуючий
Кількість квартир
240
Від центру
w centrum
Всі поверхи
14

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.