Loading...
3778 Branded Map
Ref: 3778

Nowy Świat

Napoleona Cybulskiego, Stare Miasto

Nowy Swiat - пропозиції оренди та продажу в затишному та затребуваному житловому будинку в Старому місті

Переглянути актуальні пропозиції в
Nowy Świat:

Hamilton May Logo Hamilton May

Nowy Swiat - пропозиції оренди та продажу в затишному та затребуваному житловому будинку в Старому місті

Про Новий Свят Житловий будинок Nowy Swiat є ексклюзивною резиденцією, яка складається лише з 32 квартир. Він має повну цілодобову охорону з носильщиком, доступ до ліфта, два рівні критої ...

Про Новий Свят

Житловий будинок Nowy Swiat є ексклюзивною резиденцією, яка складається лише з 32 квартир. Він має повну цілодобову охорону з носильщиком, доступ до ліфта, два рівні критої парковки (наземний і підземний) і кондиціонер. Будівлю було завершено на початку 2007 року. Є чотири основні рівні квартир разом із двома пентхаусами на верхніх поверхах, усі з яких обслуговуються ліфтами. Сад у задній частині першого поверху доступний для використання орендарями та власниками.


Розташування Новий Свят

Розташування на розі вулиць Гарнчарської та Цибульського дуже тихе, але все ще лише в двох кроках від центру Кракова. Будівля знаходиться всього в 300 м від центру старого міста, площі Ринок. У цьому районі багато магазинів, кафе та пабів, а також чудове сполучення з рештою міста завдяки численним громадським транспортом.


Опис Апартаменти в Новий Свят

Nowy Swiat пропонує квартири різної площі: від невеликих студій, одно- та двокімнатних квартир до великих пентхаусів. Більшість квартир обладнані балконами - деякі з тих, що розташовані на першому, мають вихід у загальний сад. Nowy Swiat представляє дуже високий рівень життя для Кракова, пропонуючи ексклюзивні меблі та сантехніку, а також повністю обладнані кухні та зручні ванні кімнати.


Загальна інформація про Новий Свят

Завдяки тому, що Hamilton May має свій офіс у тій же будівлі, ми завжди маємо доступ до доступних пропозицій у будівлі Nowy Swiat. Через високий попит і обмежену доступність у цій будівлі, з нашого досвіду, як продаж, так і оренда нерухомості, як правило, мають високі ціни та продаються у відносно короткі терміни.

Через нашу дочірню компанію AAA Krakow Apartments ми також можемо запропонувати короткострокові та середньострокові туристичні та корпоративні квартири в оренду в комплексі.

Деталі нерухомості

Ref: 3778
Місто
Kraków
Вулиця
Napoleona Cybulskiego
Мікрорайон
Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
32
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.