Loading...
13378 Branded Map
Ref: 13378

OVO

Podwale, Stare Miasto

OVO - престижна, футуристична архітектура, що поєднує в собі розкішні апартаменти та послуги.

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті OVO

Hamilton May Logo Hamilton May

OVO - престижна, футуристична архітектура, що поєднує в собі розкішні апартаменти та послуги.

OVO Wrocław - про інвестиції OVO – це престижний, багатофункціональний комплекс з квартирами – від невеликих мікроквартир площею бл. 25 м2 до розкішних пентхаусів площею до 250 м2 з вр...

OVO Wrocław - про інвестиції

OVO – це престижний, багатофункціональний комплекс з квартирами – від невеликих мікроквартир площею бл. 25 м2 до розкішних пентхаусів площею до 250 м2 з вражаючими терасами, з яких відкривається вид на Тумський острів, Рацлавицьку панораму, Словацький парк або панораму Вроцлава. Ця незвичайна будівля, схожа на краплю води, була введена в експлуатацію в 2016 році і зайняла перше місце в конкурсі «Будівництво року в Нижній Сілезії». Інвестори розкішного комплексу OVO Wrocław знайдуть численні зручності та висококласні послуги, доступні в комерційній та службовій частині будівлі. Будівля включає, наприклад, фітнес-клуб преміум-класу з саунами та басейном, казино, п'ятизірковий готель, конференц-центр, танцювальні зали, ресторани, магазини та кафе. Його загальна площа на 9 поверхах (підземний гараж, цокольний поверх і 6 поверхів) становить майже 49 000 м2.

OVO Wroclaw - місцезнаходження

OVO знаходиться в центрі Вроцлава, на Plac Dominikański, 500 м від Ринкової площі, неподалік від Galeria Dominikańska, Головпошти та парку Словацького. Будівля має ідеальне сполучення з залізничним та автобусним вокзалами та аеропортом Вроцлава. Поруч також є пристань для каное, зони відпочинку та прогулянки

OVO Wrocław - додаткова інформація

OVO надає послуги консьєржа за бажанням мешканців. Дизайн цієї нетрадиційної будівлі був створений у співпраці з французьким дизайнерським бюро. Привертаючи увагу своєю футуристичною, обтічною формою, розташований у центрі Старого міста, він не пропускає байдужих. Ця нетрадиційна конструкція була створена завдяки фасаду з термопластичного матеріалу останнього покоління, це перша будівля в Польщі, яка використовує цю технологію в такому масштабі.

Деталі нерухомості

Ref: 13378
Місто
Wrocław
Вулиця
Podwale
Мікрорайон
Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
168
Від центру
w centrum
Всі поверхи
7

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - міжнародне місце зустрічі Вроцлава

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.