Loading...
8132 Branded Map
Ref: 8132

Ogrodowa 65

Ogrodowa, Wola

Ogrodowa 65 – модерністська кам’яниця у Волі

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Ogrodowa 65

Hamilton May Logo Hamilton May

Ogrodowa 65 – модерністська кам’яниця у Волі

Ogrodowa 65 – це історичний житловий будинок, який було розширено та піддано комплексній ревіталізації. Ogrodowa 65 У багатоквартирному будинку встановлено сучасну сантехніку, а...

Ogrodowa 65 – це історичний житловий будинок, який було розширено та піддано комплексній ревіталізації.


Ogrodowa 65

У багатоквартирному будинку встановлено сучасну сантехніку, а також електротехніку та опалення, що дозволить мешканцям економно використовувати приміщення. Крім того, кожна квартира забезпечена широкосмуговим доступом до Інтернету та телебаченням, а вся нерухомість забезпечена системою моніторингу та контролю доступу.
Для подальшого підвищення стандартів у будинку встановлено 2 ліфти. Крім того, доріжки та два дворики забудови були стильно вимощені. Вже існуючу рослинність з красивих дерев доповнили газони, кущі та багаторічники.
Історичний характер будівлі збережено; під час реконструкції було відновлено деякі оригінальні деталі, зокрема: ворота будівлі, перила, скління, цеглу та фасад. Нові архітектурні елементи, включаючи двері, вікна та освітлення, були ретельно підібрані, щоб відповідати стилю 30-х років ХХ століття.

Ogrodowa 65 - Розташування

Проект розташований на вулиці Ogrodowa у Волі, у північній частині Мірова, між вулицею Wronia та перехрестям Okopowa та Solidarności. До центру та старого міста можна дістатися за 10 хв. Дуже хороше сполучення з іншими частинами міста, завдяки близькості кільцевої розв'язки Керчелак (численні трамвайні та автобусні зупинки). Найближча станція метро розташована менш ніж за 800 метрів. Крім того, поруч розташовані всілякі магазини, аптеки, приватний медичний центр, початкова та середня школи та дитячі садки (один із них двомовний). Нарешті, завдяки близькості центру, можна повною мірою скористатися принадами міського життя та багатою пропозицією культурних розваг.


Ogrodowa 65 - Апартаменти

У комплексі 62 квартири різної площі (від 20 м² до 73 м²). На останніх поверхах особливо привабливі приміщення з великими балконами та терасами. У передній частині будівлі розташовані 2 комерційні приміщення з великими вітринами, що виходять на вулицю Огродова. Кожна нерухомість також обладнана кладовою.


Не соромтеся звертатися до офісу Hamilton May, щоб дізнатися більше про квартири, доступні для продажу.

Деталі нерухомості

Ref: 8132
Місто
Warszawa
Вулиця
Ogrodowa
Мікрорайон
Wola
Status
Існуючий
Кількість квартир
62
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.