Loading...
6327 Branded Map
Ref: 6327

Centrum Finansowe Okęcie

Aleja Krakowska, Włochy

Фінансовий центр Окесі

Hamilton May Logo Hamilton May

Фінансовий центр Окесі

Hamilton May представляє офісні та комерційні приміщення, доступні для оренди в сучасній офісній будівлі на Краківському проспекті. Фінансовий центр Okęcie – це 5-поверхова будівля, що пропону...

Hamilton May представляє офісні та комерційні приміщення, доступні для оренди в сучасній офісній будівлі на Краківському проспекті.

Фінансовий центр Okęcie – це 5-поверхова будівля, що пропонує 2650 м2 доступної площі та стандарту «B+». Ця інвестиція в офіс/комерцію надає безмежні можливості організації простору та може бути адаптована відповідно до конкретних вимог окремих орендарів.

Загальна площа офісного рівня становить 593 м2. Модулі в оренду від 60м2. Оренда офісного приміщення становить 12 євро/м2, комерційного – 16 євро/м2. Крім того, орендарі покривають витрати на користування 16 злотих/м2 та електроенергію.

Ми запрошуємо всіх зацікавлених сторін зв’язатися з Hamilton May, щоб отримати більш детальну інформацію про наявні місця.

Місцезнаходження

Умови оренди

Ref: 6327
Початкова ціна оренди
12 EUR/m2
Плата за послуги
16 PLN/m2
Мінімальний час оренди
Zapytaj o szczegóły

Інформація про будинок

Ref: 6327
Місто
Warszawa
Вулиця
Aleja Krakowska
Мікрорайон
Okęcie, Włochy
Status
Існуючий
Загальна площа будинку
2650m2
Середня площа поверху
593m2
План приміщень
flexible
Співвідношення місць загального користування в будинку
20%
Від центру
7km
Кількість поверхів
5

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.