Loading...
13390 Branded Map
Ref: 13390

Olimpia Port

Marca Polo, Psie Pole

Olimpia Port - функціональна інвестиція в житловій частині Вроцлава

Переглянути актуальні пропозиції в
Olimpia Port:

Hamilton May Logo Hamilton May

Olimpia Port - функціональна інвестиція в житловій частині Вроцлава

Порт Олімпія - буд Olimpia Port – різноманітний і просторий житловий масив, який включає 55 багатоквартирних будинків середньої висоти. Приміщення в будинках, розташованих безпосередньо бі...

Порт Олімпія - буд

Olimpia Port – різноманітний і просторий житловий масив, який включає 55 багатоквартирних будинків середньої висоти. Приміщення в будинках, розташованих безпосередньо біля річки, є преміальною пропозицією для людей, які шукають унікальні квартири у Вроцлаві. Квартири характеризуються оптимально розробленим простором. Більші апартаменти пропонують такі зручності, як гардеробна або другий туалет. Об'єкт охороняється, квартири обладнані відеодомофонами. Охорону цілодобово забезпечує професійна охоронна компанія. Квартири на першому поверсі обладнані дверима з протизламними ролетами. Квартири з балконами, терасами або садами були побудовані в оточенні зелених зон, включаючи парк Колумба та площу Барселони. Сім’ї з дітьми мають у своєму розпорядженні 12 безпечних ігрових майданчиків, які відповідають потребам дітей різного віку. Рекреаційним формам проведення часу сприяють спортивні майданчики, велосипедні доріжки та прогулянкові зони на бульварі вздовж річки Одра. На території садиби знаходяться комерційні та службові приміщення, магазини, ресторани та фітнес-клуби. Гості та мешканці садиби можуть паркувати свої автомобілі на землі або в підземних гаражах, велосипеди знайдуть своє місце у велопарках.

Порт Олімпія - розташування

Садиба побудована на великій території Свойчице у Вроцлаві та примикає до престижних районів Сепольно та Біскупін. Розташування проекту розташовує до відпочинку, це тихий і спокійний район, в той же час недалеко від центру міста, куди можна дістатися на маршрутці за кілька хвилин. Близькість річки та зелені зони є важливою перевагою садиби Порт Олімпія.

Порт Олімпія - додаткова інформація

Цікавими пам'ятками маєтку є причали над річкою, прирічковий бульвар з пристанню для яхт і каное-базою. Відкритий фітнес-обладнання та клуб мешканців у будинках – це зручності, якими мешканці охоче користуються, разом граючи в настільні ігри чи більярд, спілкуючись та розважаючись. У порту Олімпія є дитячий садок і ясла, аптека, ветеринар, а також численні магазини і ресторани. У складі садиби можна скористатися такими послугами, як перукарня або салон краси. Все це робить садибу самодостатнім міським комплексом.

Деталі нерухомості

Ref: 13390
Місто
Wrocław
Вулиця
Marca Polo
Мікрорайон
Swojczyce, Psie Pole
Status
Існуючий
Кількість квартир
2458
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.