Loading...
4588 Branded Map
Ref: 4588

Oxygen Residence

Wronia, Wola

Oxygen Residence - розкішні апартаменти в центрі Варшави

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Oxygen Residence

Hamilton May Logo Hamilton May

Oxygen Residence - розкішні апартаменти в центрі Варшави

Hamilton May представляє розкішні апартаменти в престижному інвестиційному комплексі «Oxygen Residence» в самому серці Варшави. Резиденція Кисень Розкішні апартаменти в центрі В...

Hamilton May представляє розкішні апартаменти в престижному інвестиційному комплексі «Oxygen Residence» в самому серці Варшави.


Резиденція Кисень

Розкішні апартаменти в центрі Варшави. Oxygen Residence – це престижний житлово-комерційний комплекс, спроектований Рафаелем де Ла Хоз Кастанісом, який працює для відомого іспанського архітекторського агентства. Інвестиція була розроблена для найвибагливіших клієнтів, яким особливо важливий комфорт і сучасний дизайн. Oxygen значною мірою натхненний розкішними житловими комплексами, спроектованими в США.

Інвестиція дуже проста, але елегантна за своєю формою. Довгі тераси, що огинають головний фасад, створюють неповторне відчуття легкості - ефект додатково підсилюється використанням яскравих кольорів, а також найякісніших оздоблювальних матеріалів.

У 8-ми поверховому будинку є 2-поверховий підземний гараж, а також підсобні та комерційні приміщення.

Основними інвесторами є Юзеф Войцеховський – власник найбільшої девелоперської компанії в Польщі, а також компанія JW Wronia. JW Construction SA відповідає за реалізацію інвестицій.


Розташування Oxygen Residence

Будівля чудово розташована на вулиці Вроня (поруч з вул. Гржибовська). Інвестиція сусідить із самим центром Варшави; територія між вулицями Towarowa та Jana Pawła II є однією з найбільш швидкозростаючих частин усього міста. Поруч розташовані численні престижні будівлі, такі як готель Hilton, а також житлові та комерційні комплекси. Розташування знаходиться в безпосередній близькості від шкіл, театрів, кінотеатрів, торгових центрів і численних пам'яток міста; Старе місто, Королівська дорога та міські парки.

Чудова транспортна інфраструктура, поруч вулиці Jana Pawła, Aleje Jerozolimskie та Towarawa. Місце забезпечує легкий доступ до засобів громадського транспорту (автобуси, трамваї та зупинки метро розташовані поруч), що дозволяє швидко дістатися до інших частин міста.


Апартаменти в Oxygen Residence

Вся інвестиція містить 284 квартири різної площі - від 49 до 148 м2. Ці чудово спроектовані властивості мають дуже гнучкі макети та легко змінюються. У всіх помешканнях є лоджії, а на першому поверсі – невеликі сади. Кращі апартаменти мають великі тераси на даху.


Загальна інформація

Завдяки сучасній архітектурі та чудовому розташуванню представлена інвестиція є ідеальним вибором як для інвесторів, які шукають нерухомість для оренди, так і для тих, хто шукає ідеальну квартиру для проживання.

Деталі нерухомості

Ref: 4588
Місто
Warszawa
Вулиця
Wronia
Мікрорайон
Wola
Status
Існуючий
Кількість квартир
284
Від центру
w centrum
Всі поверхи
8

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.