Loading...
1403 Branded Map
Ref: 1403

Parkside Residence

Mikołaja Kopernika, Stare Miasto

Parkside Residence - Розкішні апартаменти в центрі міста.

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Parkside Residence

Hamilton May Logo Hamilton May

Parkside Residence - Розкішні апартаменти в центрі міста.

Опис Parkside Residence Parkside - це новий ексклюзивний житловий комплекс, який був завершений влітку 2010 року. Комплекс складається з 45 квартир, розташованих у двох будинках. Також є 2...

Опис Parkside Residence

Parkside - це новий ексклюзивний житловий комплекс, який був завершений влітку 2010 року. Комплекс складається з 45 квартир, розташованих у двох будинках. Також є 25 підземних паркомісць. Головна будівля має гарний оригінальний фасад 19-го століття, а весь комплекс пропонує найвищі стандарти будівництва та комфорту.

У будинку є підземний гараж, швидкісний ліфт, відеотелефони, рецепція та цілодобова охорона. Стандарт обробки – якісні вхідні двері, сучасні розсувні балконні двері, дерев’яні віконні рами з підвіконнями з натурального каменю та кондиціонер.


Розташування Parkside Residence

Готель Parkside розташований у самому центрі Старого міста Кракова, лише за 300 метрів від Ринкової площі. Його розташування на престижній вулиці Коперніка забезпечує миттєвий доступ до всіх визначних пам'яток центру міста, таких як магазини, ресторани та паби, але також гарантує спокій і тишу. Розташування Parkside також забезпечує легкий доступ до зупинок громадського транспорту, а також торгового центру Galeria Krakowska та залізничного вокзалу.


Опис апартаментів в Parkside Residence

Parkside пропонує квартири різної конфігурації - як невеликі студії, так і великі пентхауси. Більшість квартир обладнані балконами - деякі з тих, що розташовані на першому поверсі, мають вихід до невеликих приватних садів. Parkside представляє дуже високий стандарт, пропонуючи ексклюзивні меблі та сантехніку, а також повністю обладнані кухні та зручні ванні кімнати.


Загальна інформація про Parkside

Parkside є відносно невеликим комплексом, і пропозиція квартир відносно обмежена. Більшість квартир доступні в конфігураціях студія або однокімнатна і користуються попитом на ринку через стандарт забудови та дуже зручне розташування.

Деталі нерухомості

Ref: 1403
Місто
Kraków
Вулиця
Mikołaja Kopernika
Мікрорайон
Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
22
Від центру
w centrum
Всі поверхи
4

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.