Loading...
11506 Branded Map
Ref: 11506

Pereca 11

Icchoka Lejba Pereca, Wola

Орендний багатоквартирний будинок, розташований в центрі району Воля під управлінням професійної керуючої компанії

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Pereca 11

Hamilton May Logo Hamilton May

Орендний багатоквартирний будинок, розташований в центрі району Воля під управлінням професійної керуючої компанії

Гамільтон Мей із задоволенням представляє інвестицію з квартирами, доступними для оренди, розташованими в найпрестижнішому районі міста, поруч з ONZ Roundabout. Переця 11 - інвестиц...

Гамільтон Мей із задоволенням представляє інвестицію з квартирами, доступними для оренди, розташованими в найпрестижнішому районі міста, поруч з ONZ Roundabout.


Переця 11 - інвестиц

Переця 11 – це 14-поверховий житловий будинок, на першому поверсі якого розташовані 193 квартири та 3 торгово-сервісних приміщення. Це ідеальне місце для тих, хто цінує міський стиль життя, але шукає тихий куточок у центрі міста.


Pereca 11 - Розташування

Будівля розташована в центрі ділового центру Варшави, в одному з районів, що найбільш динамічно розвиваються. Поруч можна легко знайти найважливіші транспортні вузли Варшави, такі як станція метро Rondo ONZ, численні трамвайні та автобусні зупинки та Центральний залізничний вокзал. Добре розвинена міська інфраструктура також забезпечує доступ до багатьох ресторанів, кафе, барів і різноманітних торгових і сервісних точок. За кілька хвилин ходьби ви також можете дістатися до Палацу культури і науки, а також торгового центру Złote Tarasy.


Переця 11 - Квартири

Інвестиція включає 193 квартири різної площі, включаючи студії та нерухомість з однією, двома або трьома спальнями; з балконами або терасами. Усі об’єкти мають високу функціональність і є прикладом дуже високого рівня обробки, що забезпечує найвищий комфорт життя. Кожна квартира обладнана пральною та посудомийною машинами, їх можна орендувати як з меблями, так і без.


Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про наявні на даний момент квартири.

Деталі нерухомості

Ref: 11506
Місто
Warszawa
Вулиця
Icchoka Lejba Pereca
Мікрорайон
Wola
Status
Існуючий
Кількість квартир
193
Від центру
w centrum
Всі поверхи
13

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.