Loading...
12212 Branded Map
Ref: 12212

Port Praski

Stefana Okrzei, Praga Północ

Сучасне та елегантне поселення Порт Праскі, розташоване на правому березі Вісли

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Port Praski

Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасне та елегантне поселення Порт Праскі, розташоване на правому березі Вісли

Порт Праскі Порт Праскі – ідеальне місце для тих, хто цінує міський стиль життя і водночас шукає спокійного району біля води. Забудова складатиметься з чотирьох узгоджених районів. Весь ко...

Порт Праскі

Порт Праскі – ідеальне місце для тих, хто цінує міський стиль життя і водночас шукає спокійного району біля води. Забудова складатиметься з чотирьох узгоджених районів. Весь комплекс стане самостійним містом у місті, здатним задовольнити всі потреби його жителів. Тут буде унікальний центр міста, річкові бульвари та причали, плавучі ресторани, кафе, площі, аркади та відкриті громадські простори; включно з чудовим ландшафтним парком (підпадає під дію програми Natura 2000) на південному пірсі.


Port Praski - Розташування

Порт Праскі - нове покоління міста - це інвестиція, розташована на території колишнього порту, розташованого бл. 1 км від Старого міста, Національного стадіону та Центру науки Коперника, а також неподалік від двох станцій метро: Stadion Narodowy та Dworzec Wileński. Порт Праски розділений на чотири райони з різними функціями: житловий, офісний, рекреаційний і науковий.


Унікальна атмосфера Старої Праги, близькість річки Вісла та панорамний вид на Варшаву є найціннішими активами інвестицій. Якісні матеріали, такі як фасади з піщанику, сталеві деталі, скляні панелі балконів або дерев’яні столярні вироби, роблять значний внесок у досягнення найвищих архітектурних стандартів комплексу. На першому поверсі об’єкта (з боку вулиці Okrzei) будуть комерційні приміщення. Можна легко сказати, що тут створюється новий центр Варшави. Комплекс поєднує в собі сучасні форми та традиційні матеріали, створюючи атмосферу справді європейського житла найвищого класу.


Порт Праски - Апартаменти

Проект Port Praski складається з кількох етапів, зокрема: Port, Port II, Sierakowskiego 5, Sierakowskiego II, Latarnia та Krowia 6. Наразі проект пропонує 200 квартир розміром від 37 м2 до 69 м2, які характеризуються надзвичайною функціональністю, практичним плануванням та можливість індивідуального оформлення.


Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про наявні на даний момент квартири.

Деталі нерухомості

Ref: 12212
Місто
Warszawa
Вулиця
Stefana Okrzei
Мікрорайон
Praga Północ
Status
Існуючий
Кількість квартир
150
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Путівник по мікрорайону Praga Północ

Praga Północ - місцевий богемний район на іншому березі річки

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.