Loading...
13377 Branded Map
Ref: 13377

Quorum

Generała Władysława Sikorskiego, Stare Miasto

Quorum - сучасний простір для життя, відпочинку та бізнесу

Переглянути актуальні пропозиції в
Quorum:

Hamilton May Logo Hamilton May

Quorum - сучасний простір для життя, відпочинку та бізнесу

Кворум - про інвестиції Quorum — це сучасний багатофункціональний проект у Вроцлаві, розташований недалеко від річки Одер. Цей проект задовольнить потреби навіть найвимогливіших клієнт...

Кворум - про інвестиції

Quorum — це сучасний багатофункціональний проект у Вроцлаві, розташований недалеко від річки Одер. Цей проект задовольнить потреби навіть найвимогливіших клієнтів. Комплекс включає другу за висотою будівлю у Вроцлаві з оглядовою терасою на 35 поверсі. Quorum складається з квартир, офісів та комерційних і службових приміщень з виходом на зелені зони та тераси, які є дружнім простором для роботи, життя та відпочинку.

Кворум – місце розташування

Комплекс будується безпосередньо на річці Одер в престижному місці, всього в 10 хвилинах ходьби від Ринкової площі Вроцлава - на вул. Сікорського

Кворум – додаткова інформація

Реалізація багатофункціонального комплексу «Кворум» на вул. Sikorskiego у Вроцлаві почалося у 2020 році з будівництва офісної будівлі та 23-поверхової житлової вежі. Цей сучасний багатофункціональний об’єкт пропонує загальну площу 100 000 кв. і є однією з найбільших інвестицій такого типу в Польщі. 3 з 4 будинків призначені для господарських цілей, один житловий будинок.

Деталі нерухомості

Ref: 13377
Місто
Wrocław
Вулиця
Generała Władysława Sikorskiego
Мікрорайон
Szczepin, Stare Miasto
Status
Будівництво триває
Кількість квартир
341
Від центру
w centrum
Всі поверхи
35

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - міжнародне місце зустрічі Вроцлава

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.