Loading...
3286 Branded Map
Ref: 3286

Rakowicka 8

Rakowicka, Grzegórzki

Приголомшлива реконструкція історичної будівлі в стилі модерн неподалік від старого міста Кракова

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Rakowicka 8

Hamilton May Logo Hamilton May

Приголомшлива реконструкція історичної будівлі в стилі модерн неподалік від старого міста Кракова

Увійшовши в житловий комплекс Rakowicka 8, ви відразу вражаєте красивим передпокої з численними оригінальними елементами декору. Вигадливі стельові світильники, виготовлена на замовлення керамічна пли...

Увійшовши в житловий комплекс Rakowicka 8, ви відразу вражаєте красивим передпокої з численними оригінальними елементами декору. Вигадливі стельові світильники, виготовлена на замовлення керамічна плитка (ідентична тій, що використовувалася спочатку) або ретельно відремонтована дверна та віконна столярка створюють справді унікальну атмосферу, повертаючи справжній дух початку минулого століття. Проходячи далі, ви досягаєте великих декоративних сходів з оригінальними дерев’яними ручками та поручнями, прикрашених виготовленими на замовлення металами та красивими квітковими мотивами.

Опис квартир

Hamilton May з гордістю представляє на продаж чотирнадцять квартир у повністю відреставрованому історичному будинку на вулиці Раковіцька 8 у Кракові. Всього до продажу доступні чотирнадцять квартир на 2-5 поверхах, а також комерційні та офісні приміщення для оренди чи продажу на першому та першому поверхах. Квартири пропонуються в стандарті забудовника під індивідуальне оздоблення покупцем.

Раковицька 8 - Розбудова

Ця будівля в стилі модерн пройшла комплексну реконструкцію, включаючи вражаючий новий фасад, переобладнання мансарди та всі нові інсталяції. У цій реконструкції було збережено багато елементів епохи, яка досі зберігає симпатію до чарівності цієї історичної будівлі. Встановлено сучасний ліфт. На верхніх поверхах розташовані приголомшливі 2-рівневі квартири в стилі пентхаусів, деякі з терасами на даху. У всіх квартирах збереглися оригінальні елементи: вікна, вхідні двері та деякі внутрішні двері та каміни.

Місцезнаходження

Rakowicka 8 ідеально розташований у центрі Кракова, лише за 10 хвилин від центру старого міста з мальовничою площею Ринок.

Чудове розташування на невеликій відстані на схід від старого міста. Дуже близько до центральної автобусної та трамвайної станцій та торгового центру Galeria Krakowska, а також офісного центру Lubicz. Трамваї та автобуси зупиняються поруч. Зв’яжіться з Hamilton May, щоб зареєструвати свій інтерес до цієї цікавої та ексклюзивної нової розробки.

Деталі нерухомості

Ref: 3286
Місто
Kraków
Вулиця
Rakowicka
Мікрорайон
Grzegórzki
Status
Існуючий
Кількість квартир
14
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.