Loading...
13380 Branded Map
Ref: 13380

River Point

Mieszczańska, Śródmieście

River Point - комплекс з 5 естетичних житлових будинків на острові Одер

Переглянути актуальні пропозиції в
River Point:

Hamilton May Logo Hamilton May

River Point - комплекс з 5 естетичних житлових будинків на острові Одер

River Point - про інвестиції Рівер Пойнт - це комплекс з 5 житлових будинків. Інвестиція характеризується високим стандартом обробки, чудовим розташуванням та функціональними та репрез...

River Point - про інвестиції

Рівер Пойнт - це комплекс з 5 житлових будинків. Інвестиція характеризується високим стандартом обробки, чудовим розташуванням та функціональними та репрезентативними загальними приміщеннями. Сходові клітки стильно оброблені з використанням каменю та кераміки, з атмосферним світлодіодним освітленням. До послуг мешканців River Point лобі, ліфти, оглядовий майданчик, внутрішній двір, фітнес-клуб, клубне приміщення, велосипедна кімната, а також паркінги – наземні та підземні. Інвестиція включає квартири з балконами. Фасад будинків витриманий в яскравих, приглушених тонах. Засклені елементи надають інвестиціям сучасний вигляд.

Рівер Пойнт - розташування

Розташування River Point є сильною стороною цих інвестицій, Kępa Mieszczańska є фешенебельною адресою у Вроцлаві, де зосереджені престижні інвестиції. Розташування забезпечує оптимальні умови проживання - близькість до центру та рекреаційних зон, прогулянкових алей в одному. Мєщанський парк площею бл. 4 га, знаходиться в безпосередній близькості від інвестиції, це місце відпочинку, інтеграції місцевої громади, сусідських зустрічей і сімейних пікніків. У пішій доступності Вроцлавська ринкова площа, поряд туристичні об'єкти, парк Сташиця, численні магазини, заклади обслуговування та харчування, а також школи та два дитячих садки.

River Point - додаткова інформація

З вікон відкривається вид на парк або на відновлену пам'ятку - Стайню ХІХ ст. У кожній квартирі є балкон, зелена тераса або сад.

Деталі нерухомості

Ref: 13380
Місто
Wrocław
Вулиця
Mieszczańska
Мікрорайон
Kępa Mieszczańska, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
439
Від центру
w centrum
Всі поверхи
9

Путівник по мікрорайону Kępa Mieszczańska

Kępa Mieszczańska - район Вроцлава, який найшвидше розвивається

Kępa Mieszczańska зручно розташована на острові, що врізався в розгалуження річки Одра.

Kępa Mieszczańska зручно розташована на острові, що врізався в розгалуження річки Одра.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.