Loading...
4194 Branded Map
Ref: 4194

Salwator City (Future City)

Stańczyka, Bronowice

Оренда та продаж квартир в популярному житловому комплексі Future City

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Salwator City (Future City)

Hamilton May Logo Hamilton May

Оренда та продаж квартир в популярному житловому комплексі Future City

Future City – сучасний житловий комплекс, розташований біля однієї з головних вулиць Кракова. опис Завершене у 2007 році місто майбутнього складається з 7 будівель від 5 до 11 п...

Future City – сучасний житловий комплекс, розташований біля однієї з головних вулиць Кракова.


опис

Завершене у 2007 році місто майбутнього складається з 7 будівель від 5 до 11 поверхів кожна. Його квартири користуються особливою популярністю серед іноземних орендарів. З іншого боку, придбання викликало інтерес серед інвесторів через привабливе розташування комплексу та дуже високий стандарт обробки.

Інвестиція включає в себе 7 будівель від 5 до 11 поверхів - всі вони мають ліфти та цілодобовий моніторинг. У комплексі є численні великі паркувальні місця для мешканців.

Місцезнаходження

Житловий комплекс Future City розташований у тихому районі Броновіце, трохи менше 3,5 км від Старого міста. Його будівлі розташовані на вулиці Станчиків, неподалік від вулиці Броновицької, однієї з головних магістралей Кракова. Як наслідок - до центру легко дістатися - як на автомобілі, так і на громадському транспорті.

Розташування також забезпечує легкий доступ до автомагістралі А4 та аеропорту Баліце, що має задовольнити потреби всіх, хто хоче подорожувати за межі Кракова, але також вважає за краще залишатися поблизу центру.


Деталі квартири Future City

Широкий діапазон доступних розмірів квартир - від 32 до 127 м2 - дозволяє практично кожному легко знайти потрібну нерухомість. Таким чином, «Місто майбутнього» підійде тим, хто шукає свою першу квартиру, а також тим, хто шукає житло зі своїми великими родинами.

Деталі нерухомості

Ref: 4194
Місто
Kraków
Вулиця
Stańczyka
Мікрорайон
Bronowice Małe, Bronowice
Status
Існуючий
Кількість квартир
700
Від центру
w centrum
Всі поверхи
11

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.