Loading...
4193 Branded Map
Ref: 4193

Salwator Tower

Sołtysa Dytmara, Bronowice

Оренда та продаж квартир в сучасному багатоквартирному будинку "Salwator Tower"

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Salwator Tower

Hamilton May Logo Hamilton May

Оренда та продаж квартир в сучасному багатоквартирному будинку "Salwator Tower"

Salwator Tower – це унікальний житловий комплекс, розташований прямо біля однієї з головних вулиць Кракова. Опис інвестиції Завершений у 2007 році комплекс складається з ефектно...

Salwator Tower – це унікальний житловий комплекс, розташований прямо біля однієї з головних вулиць Кракова.


Опис інвестиції

Завершений у 2007 році комплекс складається з ефектного житлового будинку, який поєднує в собі два елементи: 55-метрову вежу та прилеглу 13-поверхову будівлю, візуально схожу на сходи. Особливою популярністю серед іноземних орендарів користуються квартири Salwator Tover. Крім того, вони дуже популярні серед покупців та інвесторів завдяки привабливому розташуванню та дуже високому загальному стандарту.

Будівля обладнана ліфтами, а також 2-рівневим підземним паркінгом і системою цілодобового моніторингу. У готелі Salwator Tower є тенісний корт, сауна, фітнес-клуб, спа-центр і басейн. На даху вежі є чудова тераса, доступна для всіх мешканців.


Місцезнаходження

Salwator Tower Investment розташований у популярному районі Броновіце, трохи менше ніж за 4 км від Старого міста. Будівля розташована на вулиці Солтиса Дитмара, неподалік Armi Krajowej – однієї з головних магістралей Кракова. В результаті - до центру міста можна легко дістатися.

Розташування також забезпечує комфортне сполучення з шосе А4 та аеропортом Баліце, що робить його ідеальним для тих, кому потрібна близькість до центру міста, а також необмежений доступ до шляхів сполучення.


Детальний опис квартир Salwator Tower

У будинку 120 квартир. Як і очікувалося у всіх сучасних забудовах, доступна велика різноманітність розмірів, починаючи від 35 м2 (квартири-студії) до 120 м2 (4-кімнатні квартири), а також три пентхауси на останніх поверхах будинку.

Деталі нерухомості

Ref: 4193
Місто
Kraków
Вулиця
Sołtysa Dytmara
Мікрорайон
Bronowice Małe, Bronowice
Status
Існуючий
Кількість квартир
120
Від центру
w centrum
Всі поверхи
13

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.