Loading...
7141 Branded Map
Ref: 7141

Biura serwisowane Rondo I

rondo ONZ, Śródmieście

Рондо 1 Офіси з обслуговуванням

Hamilton May Logo Hamilton May

Рондо 1 Офіси з обслуговуванням

Hamilton May представляє офісні приміщення з якісним обслуговуванням, доступні для оренди в одному з найпрестижніших будинків у самому центрі Варшави. ONZ Roundabout, де розташований комплекс, знаходи...

Hamilton May представляє офісні приміщення з якісним обслуговуванням, доступні для оренди в одному з найпрестижніших будинків у самому центрі Варшави. ONZ Roundabout, де розташований комплекс, знаходиться на перетині двох ліній метро, а також деяких з найважливіших магістралей міста. Він також розташований за декілька хвилин ходьби від знаменитого Палацу культури та науки.

Комплекс Рондо 1 складається з двох вражаючих будівель; 40-поверхова вежа, яка виходить на вул. Яна Павла ІІ, а також 10-поверховий будинок, що виходить на вул. Свєнтокшиську. Цей комплекс класу А користується високою оцінкою серед орендарів, які виявилися одними з найлояльніших клієнтів на місцевому ринку оренди бізнесу.

Пропозиція включає 1500 м2 офісних приміщень на всьому поверсі. Найменші офісні модулі мають площу 15 м2, тоді як найбільші можуть сягати до 250 м2 - в результаті орендарі можуть налаштовувати наявний простір, щоб він ідеально відповідав вимогам свого бізнесу. Пропозиція також включає такі зручності, як рецепція, розумні ліфти, загальні зони відпочинку та конференц-зали. Стандарт оздоблення встановлений для задоволення вимог високих клієнтів; Сервіс VOIP, обладнання Polycom і Cisco, безпека ІТ-мережі, контроль доступу, цілодобова багатомовна стійка реєстрації, а також обслуговування та адміністрування будівлі.

Розробка пропонує дуже гнучкі умови оренди - мінімальний термін оренди складає всього один місяць. Гамільтон Мей здатний організувати перегляд у дуже короткий термін.

Місцезнаходження

Умови оренди

Ref: 7141
Початкова ціна оренди
Дізнатись ціну
Мінімальний час оренди
1 miesiąc

Інформація про будинок

Ref: 7141
Місто
Warszawa
Вулиця
rondo ONZ
Мікрорайон
Śródmieście
Status
Існуючий
Середня площа поверху
1500m2
План приміщень
fixed
Коефіцієнт паркомісць
1/136m2
Від центру
sidebar-sales-apartment.in-centre
Кількість поверхів
40
Kontrola dostępu Kontrola dostępu
Klimatyzacja Klimatyzacja
BMS BMS
Stołówka Stołówka
Wykładziny Wykładziny
Okablowanie komputerowe Okablowanie komputerowe
Sala konferencyjna Sala konferencyjna
Zasilanie awaryjne Zasilanie awaryjne
Światłowody Światłowody
Okablowanie elektryczne Okablowanie elektryczne
Podniesiona podłoga Podniesiona podłoga
Recepcja Recepcja
Ochrona Ochrona
Czujniki dymu Czujniki dymu
Spryskiwacze przeciwpożarowe Spryskiwacze przeciwpożarowe
Podwieszane sufity Podwieszane sufity
Okablowanie telefoniczne Okablowanie telefoniczne
Wall partitioning Wall partitioning

План нерухомості

 - plan

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.