Loading...
13384 Branded Map
Ref: 13384

Sky Tower

Powstańców Śląskich, Krzyki

Sky Tower - багатофункціональний вроцлавський хмарочос

Переглянути актуальні пропозиції в
Sky Tower:

Hamilton May Logo Hamilton May

Sky Tower - багатофункціональний вроцлавський хмарочос

Sky Tower - буд Sky Tower – перший хмарочос у Вроцлаві, тому це дуже популярний житлово-офісний комплекс із торговою галереєю та розважальним центром. Об'єкт складається з трьох будіве...

Sky Tower - буд

Sky Tower – перший хмарочос у Вроцлаві, тому це дуже популярний житлово-офісний комплекс із торговою галереєю та розважальним центром. Об'єкт складається з трьох будівель, у тому числі 51-поверхового хмарочоса. Sky Tower пропонує 236 квартир, виконаних за найвищими стандартами. На вершині споруди є оглядовий майданчик, з якого ми можемо побачити Вроцлав з висоти 212 м - це популярна туристична пам'ятка Вроцлава. Основу структури становить торговий центр з численними магазинами, закладами харчування та послуг, а також розважальний центр з боулінгом, більярдним клубом і фітнес-клубом зі SPA-просторами. У будівлі проводяться виставки та культурні заходи. У нижній будівлі у формі вітрила розташовані офіси класу А+. У цокольному поверсі будівлі є автостоянка на 1500 місць. Приміщення обладнано інтелектуальною системою управління квартирою, яка керує освітленням, кондиціонером, жалюзі та телебаченням.

Sky Tower - розташування

Хмарочос стоїть на одній з головних вулиць Вроцлава - Powstańców Śląskich, між вулицями Wielka, Gwiaździsta та Szczęśliwa. Центральне розташування комплексу забезпечує ефективне сполучення з будь-якою частиною міста. Поруч є зупинки громадського транспорту. Піша прогулянка до площі Ринок займе 25 хвилин.

Sky Tower - додаткова інформація

Будівля займає високу позицію серед найвищих будівель Польщі, що робить її однією з найбільш впізнаваних будівель країни. У Sky Tower понад 38 підйомників. На скління фасадів використано 70 тисяч квадратних метрів. квадратних метрів скла. Планування приміщень відходить від класичних планувань квартир, а дизайнери інтер’єру дали волю своїй фантазії. У деяких приміщеннях ванна розташована прямо біля вікна, завдяки чому ви можете насолодитися унікальною ванною з панорамним видом на Вроцлав.

Деталі нерухомості

Ref: 13384
Місто
Wrocław
Вулиця
Powstańców Śląskich
Мікрорайон
Powstańców Śląskich, Krzyki
Status
Існуючий
Кількість квартир
236
Від центру
w centrum
Всі поверхи
51

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.