Loading...
13330 Branded Map
Ref: 13330

Steam Park

Rakowicka, Stare Miasto

Стім Парк

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Steam Park

Hamilton May Logo Hamilton May

Стім Парк

Steam Park – це новий житловий проект, який будується в центрі Кракова на вул. Rakowicka, поруч із Головним залізничним вокзалом і в пішій доступності від Староміської площі. Steam Park пропон...

Steam Park – це новий житловий проект, який будується в центрі Кракова на вул. Rakowicka, поруч із Головним залізничним вокзалом і в пішій доступності від Староміської площі.

Steam Park пропонує сучасну архітектуру, доступність зелених зон всередині інвестиції, станцій для зарядки електромобілів або різноманітних площ від 21 до 59 квадратних метрів – що виправдає очікування як інвесторів, так і людей, які шукають квартиру для власних потреб.

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб узгодити покупку квартири в Steam Park.

Деталі нерухомості

Ref: 13330
Місто
Kraków
Вулиця
Rakowicka
Мікрорайон
Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
445
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.