Loading...
13329 Branded Map
Ref: 13329

Vermelo

aleja 29 Listopada, Stare Miasto

червоний

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Vermelo

Hamilton May Logo Hamilton May

червоний

VERMELO – це сучасна інвестиція, створена відомим і досвідченим девелопером Mota-Engil Real Estate Management. Він складається з 2 будівель і займає бл. 300 квартир. У кожній квартирі є балкон або лод...

VERMELO – це сучасна інвестиція, створена відомим і досвідченим девелопером Mota-Engil Real Estate Management. Він складається з 2 будівель і займає бл. 300 квартир. У кожній квартирі є балкон або лоджія. Інвестиція була розроблена з особливою турботою про безпеку та комфорт мешканців. На першому поверсі нерухомості є станція охорони - забудова також контролюється 24/7. Нарешті, невелика кількість квартир на кожному поверсі робить забудову дуже стриманою.

Інвестиція знаходиться на Ал. Листопада, 29, біля Головного залізничного вокзалу та ТЦ Galeria Krakowska, менше 2,5 км від площі Ринок. Чудове розташування помешкання гарантує швидкий доступ до найважливіших районів міста.

Деталі нерухомості

Ref: 13329
Місто
Kraków
Вулиця
aleja 29 Listopada
Мікрорайон
Warszawskie, Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
312
Від центру
2km
Всі поверхи
10

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.