Loading...
7599 Branded Map
Ref: 7599

Wars w Soho

Mińska, Praga Południe

Wars - привабливе житло для інвестицій в Soho Factory

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Wars w Soho

Hamilton May Logo Hamilton May

Wars - привабливе житло для інвестицій в Soho Factory

Wars — це елегантний і дуже функціональний житловий будинок, який наразі розбудовується в одному з наймодніших районів східної частини Варшави, у самому центрі Каміонека. війни ...

Wars — це елегантний і дуже функціональний житловий будинок, який наразі розбудовується в одному з наймодніших районів східної частини Варшави, у самому центрі Каміонека.


війни

Будівля Wars є рідкісним прикладом справді унікальної сучасної архітектури, яка ідеально відповідає унікальній атмосфері варшавської Праги. Різні розміри представлених квартир у поєднанні з високим рівнем обробки та дуже унікальним розташуванням є основними перевагами всього комплексу. Мешканці також матимуть доступ до 16 комерційних об’єктів і 162 паркувальних місць (20 відкритих, а також 142 підземних, включаючи 11 двомісних).
Завершення розробки планується на 2 квартал 2017 року.

Війни - Розташування

Інвестиція розташована в комплексі Soho Factory на Mińska 25 – дуже унікальному мистецькому та бізнес-простір, заснованому на оригінальному Сохо в Нью-Йорку, який містить унікальні комерційні об’єкти, музеї та художні майстерні. Околиці пропонують доступ до величезних зелених зон, включаючи національний заповідник Ольшинка Гроховська та один із найкрасивіших європейських парків - парк Скаришевського. Крім того, Національний стадіон також знаходиться на невеликій відстані від комплексу. До центру міста можна дістатися через 3 мости: Сераковського, Лазєнковського та Понятовського.


Війни - Квартири

Будівля складається з 140, переважно однокімнатних квартир, площею від 30 до 110 м2, розташованих на 10 рівнях комплексу. Особливо цікава житлова частина комплексу під назвою «Накретка» повернута на 24 градуси від осі звичайної будівлі. З квартир є вихід на балкони та тераси.


Будь ласка, зв'яжіться з Гамільтон Мей, щоб дізнатися більше про найновішу нерухомість, доступну для продажу в цій забудові.

Деталі нерухомості

Ref: 7599
Місто
Warszawa
Вулиця
Mińska
Мікрорайон
Kamionek, Praga Południe
Status
Існуючий
Кількість квартир
144
Від центру
4km
Всі поверхи
10

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.