Loading...
5343 Branded Map
Ref: 5343

Apartamenty Wilanowska

Aleja Wilanowska, Warszawa

Оренда та продаж квартир у Wilanowska Apartments

Переглянути актуальні пропозиції в
Apartamenty Wilanowska:

Hamilton May Logo Hamilton May

Оренда та продаж квартир у Wilanowska Apartments

Hamilton May представляє інвестицію Wilanowska Apartments - Osiedle Ażurowych Okiennic (резиденція ажурних віконниць), розташовану на кордоні Мокотува та Віланова Апартаменти Wilanowska...

Hamilton May представляє інвестицію Wilanowska Apartments - Osiedle Ażurowych Okiennic (резиденція ажурних віконниць), розташовану на кордоні Мокотува та Віланова


Апартаменти Wilanowska

Wilanowska Apartments були розроблені Rogowski Development за проектом JEMS Architekci.

Інвестиція розроблялася в два етапи. Будівництво першої черги почалося в 2009 році, а друга черга була завершена в третьому кварталі 2014 року. Весь комплекс складається з близько 470 квартир.

Найвищі, 6-поверхові будинки розташовані біля вулиці Вілановської, а нижчі будинки розташовані в центральній частині селища. Весь поселення займає площу близько 20 000 м2. Поселення пропонує гарний парк, а також місце для відпочинку. Засклені фасади будинків закриті унікальними, ажурними віконницями, від яких і походить назва поселення.


Wilanowska Apartments - розташування

З півдня поселення межує з рекреаційно-парковим комплексом разом із Потоком Служевецьким. На півночі пролягає модернізований проспект Віляновська, що забезпечує зручний зв’язок із центром міста. Місцева мережа громадської інфраструктури дуже добре розвинена і включає станцію метро Wilanowska, розташовану всього за три зупинки. На околиці розташовані численні школи, дитячі садки, магазини та ресторани, а також палац Віланув.


Wilanowska Apartments - опис квартир

Інвестиція включає близько 470 квартир різної площі від 40 до 320 м². Всі квартири оснащені панорамними вікнами та додатковими зручностями, які залежать від індивідуального стандарту будинку; спеціалізовані інтелектуальні будинкові установки, кондиціонування повітря в окремих кімнатах, камінні установки та відеодомофони. На найвищих поверхах будинків розташовані квартири з окремими терасами на даху. Найнижчі будівлі комплексу, розташовані поблизу зелених зон навколо Потоку Служевецького, мають дворівневі пентхауси площею до 320 м² і високими стелями (3,4 м).


Загальна інформація

Wilanowska Apartments є одним із найбільш інтригуючих проектів для тих, хто шукає нерухомість у південній частині міста. Його стримана забудова має дуже оригінальний і елегантний вигляд - район спокійний і тихий.

Ми запрошуємо всіх зацікавлених сторін зв’язатися з офісами Hamilton May, щоб домовитися про перегляд нерухомості, розташованої в Apartamenty Wilanowska investment, і отримати більше інформації про інвестиції.

Деталі нерухомості

Ref: 5343
Місто
Warszawa
Вулиця
Aleja Wilanowska
Мікрорайон
Warszawa
Status
Існуючий
Кількість квартир
470
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.