Loading...
13381 Branded Map
Ref: 13381

Witolda 3840

Księcia Witolda, Śródmieście

Witolda 3840 - багатоквартирний будинок початку 20-го століття, після реконструкції, в оточенні сучасної архітектури

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Witolda 3840

Hamilton May Logo Hamilton May

Witolda 3840 - багатоквартирний будинок початку 20-го століття, після реконструкції, в оточенні сучасної архітектури

Вітольд 3840 - про інвестиції Інвестиція вражає оригінальними деталями в загальних частинах історичної будівлі, це пропозиція, адресована людям з витонченою естетикою, які також цінуют...

Вітольд 3840 - про інвестиції

Інвестиція вражає оригінальними деталями в загальних частинах історичної будівлі, це пропозиція, адресована людям з витонченою естетикою, які також цінують комфорт. У кам'яниці збереглися історичні орнаменти, парадний і високий зал, представницькі великі сходи з кованими балюстрадами та башточками. Witolda 3840 – це проект, який вміло поєднує повагу до історії з потребами сьогодення. Ревіталізація колишньої митниці початку 20 століття була завершена у 2021 році. У рамках будівельних робіт було відреставровано серце проекту – історичну чотириповерхову будівлю, яку доповнили сучасним флігелем, а вздовж річки Одер була побудована нова окремо стояча двоповерхова будівля. Основне цільове призначення нерухомості - на першому поверсі запроектовані житлові, комерційні, службові та громадські приміщення. Кам'яниця ідеально вписується в архітектуру Старого міста.

Вітольда 3840 - лок

Інвестиція розташована безпосередньо в Старому місті, безпосередньо на річці Одер, поруч із пішохідними та велосипедними алеями. Заклад оточений парками та культурно-розважальними закладами, в межах пішої доступності знаходяться, серед інших: факультети Вроцлавського університету 550 м, Вроцлавський ринок 850 м, Wyspa Słodowa 850 м, район чотирьох храмів 900 м або Національний музичний форум і Королівський Палац 1,2 км. Зупинки трамвая та автобуса знаходяться прямо біля садиби.

Вітольд 3840 - додаткова інформація

У зонах загального користування об'єкту є такі зручності, як ліфти та підземний паркінг. Садиба відповідає очікуванням як людей, які цінують спокій, так і жителів, які хочуть насолоджуватися життям міста.

Деталі нерухомості

Ref: 13381
Місто
Wrocław
Вулиця
Księcia Witolda
Мікрорайон
Nadodrze, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
84
Від центру
1km
Всі поверхи
4

Путівник по мікрорайону Nadodrze

Протягом останнього десятиліття Надодрже розквітло

Новий і захоплюючий, Nadodrze процвітав завдяки своєму нетрадиційному характеру і в процесі зачарував нову демографію молодих, заможних професіоналів.

Новий і захоплюючий, Nadodrze процвітав завдяки своєму нетрадиційному характеру і в процесі зачарував нову демографію молодих, заможних професіоналів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.