Loading...
4589 Branded Map
Ref: 4589

Woronicza Qbik

Jana Pawła Woronicza, Mokotów

Woronicza Qbik - оренда та продаж лофтів в індустріальному стилі

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Woronicza Qbik

Hamilton May Logo Hamilton May

Woronicza Qbik - оренда та продаж лофтів в індустріальному стилі

Hamilton May з радістю представляє унікальну інвестицію Woronicza Qbik - проект м'якого лофта в модному індустріальному стилі. Воронічна Кбік Цей сучасний та унікальний житл...

Hamilton May з радістю представляє унікальну інвестицію Woronicza Qbik - проект м'якого лофта в модному індустріальному стилі.


Воронічна Кбік

Цей сучасний та унікальний житловий комплекс створений для незалежних людей, які шукають унікальне та просторе середовище для проживання. Це перший житловий комплекс soft-loft у Варшаві (нові квартири, оформлені в стилі традиційних лофтів).

Будівля була спроектована агентством INVI і ідеально вписується в постіндустріальний район Мокотова. Інвестицію розробляє компанія Ghelamco – лідер ринку нерухомості Польщі.

Woronicza Qbik має справді унікальний характер. Третина його фасаду виконана зі скла - вся конструкція має скляні поверхні, а також бетонні, дерев'яні та металеві елементи. Найвища частина комплексу має 11 поверхів, західна частина - 8 і східна частина - 10. Секція прямо біля внутрішнього дворика має 5 поверхів. Вся конструкція несе в собі ознаки постіндустріального стилю.

З дивовижних 6-метрових вікон можна насолоджуватися чудовим краєвидом на горизонт Варшави, а також внутрішнім двориком, де є безпечний ігровий майданчик для дітей. Додатковий комфорт забезпечує легкий доступ до численних послуг і зручностей, розташованих на першому поверсі, таких як фітнес і тренажерний зал (для використання виключно мешканцями комплексу). У Qbik зелень внутрішнього дворика ідеально поєднується з грубою формою фасаду будівлі. Дворівневі мансарди заворожують чудовим освітленням і краєвидами.


Розташування Woroniza Qbik

Інвестиція розташована в районі Мокотов, на вулиці Воронич. Поруч розташовані численні пам'ятки, такі як торговий центр Galeria Mokotów, АЗС, медичні заклади, школи, дитячі садки, магазини, ресторани, рекреаційні послуги та пошта. Ті, хто подорожує громадським транспортом, матимуть доступ до численних ліній, включаючи станцію метро Wierzbno, яка знаходиться лише за кілька зупинок. Для тих, хто за кермом, вулиця Волоська, Пулавська, Жвірки і Вігури, а також пр. Непідлеглосці стануть справді зручними маршрутами для проїзду.


Квартири та лофти в Woroniza Qbik

Серед 350 лофтів і квартир, розташованих у комплексі, 168 однорівневі та 187 дворівневі. Усі помешкання є енергоефективними та мають великі вікна - з пентхаусів відкривається приголомшливий вид на центр міста. Квартири доступні в різних розмірах і варіантах обробки. Розміри від 36 до 160 м2.

Деталі нерухомості

Ref: 4589
Місто
Warszawa
Вулиця
Jana Pawła Woronicza
Мікрорайон
Mokotów
Status
Існуючий
Кількість квартир
355
Від центру
w centrum
Всі поверхи
11

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.