Loading...
6171 Branded Map
Ref: 6171

Złota 44

Złota, Śródmieście

Złota 44 - дуже розкішна житлова вежа, розташована в центрі ділового району Варшави

Переглянути актуальні пропозиції в
Złota 44:

Hamilton May Logo Hamilton May

Złota 44 - дуже розкішна житлова вежа, розташована в центрі ділового району Варшави

Hamilton May представляє житловий будинок «Złota 44» - розкішну та дуже бажану житлову вежу, розташовану в самому центрі Варшави. Złota 44 Złota 44 є найвищим житловим будинком ...

Hamilton May представляє житловий будинок «Złota 44» - розкішну та дуже бажану житлову вежу, розташовану в самому центрі Варшави.


Złota 44

Złota 44 є найвищим житловим будинком у Варшаві - вежа заввишки 192 м складається з 52 рівнів, на яких розміщено майже 300 унікальних квартир. Стандарт обробки та зручності, наявні в будинку, задають новий еталон для житлових будинків у Польщі

Złota 44 спроектував один із найвідоміших архітекторів світу – Даніель Лібескінд. Будівля була створена з інноваційним дизайном і матеріалами - всі елементи фасаду були виготовлені вручну, а технологія забезпечує найвищі стандарти енергоефективності та зниження рівня шуму. 8-й поверх будинку надає своїм мешканцям понад 1400 м2 рекреаційної та ділової зони, яка включає: 25-метровий басейн, тренажерний зал, сауну, масажні кімнати, а також приватний кінотеатр, відкрите джакузі та простору терасу. Також для мешканців є винний льох та два конференц-зали.

Złota 44 – найпрестижніша адреса в Польщі. Поєднання його дизайну, якості та чудових зручностей створює неперевершену комбінацію. Центральне розташування та панорамні вікна відкривають захоплюючі краєвиди з вікон квартир - панорама включає Палац Культури та Науки та бізнес-центр з офісними будівлями, а також Саський парк, Старе місто, Національний стадіон та річку Вісла.


Розташування Złota 44

Złota 44 знаходиться поруч із вулицями Emilii Plater і Złota, у безпосередній близькості від Центрального ділового району, Центрального залізничного вокзалу, торгового центру Złote Tarasy та Палацу культури і науки. Громадська комунікація в районі відмінно розвинена, поруч знаходиться безліч автобусних і трамвайних зупинок, станція метро. У цьому районі є широкий вибір закладів обслуговування, ресторанів і кафе, клубів і пабів, театрів і кінотеатрів.


Апартаменти в Złota 44

Złota 44 складається з 287 квартир площею від 60 до понад 400 м2. Дизайн будинку робить кожну квартиру унікальною та індивідуальною. Відома лондонська компанія Wood Bagots interior designs подбала про оздоблення квартир, запропонувавши 9 варіантів дизайну інтер’єру. Усі квартири мають панорамні вікна, а на верхніх поверхах розташовані пентхауси до 3 рівнів.


Загальна інформація про Złota 44

Завдяки своїй унікальності, розташуванню та стандартам обробки, Złota 44 є найрозкішнішим житловим будинком у Польщі та встановлює нові стандарти. Гамільтон Мей хотів би запросити всіх зацікавлених осіб зв’язатися з їхніми офісами, щоб отримати більш детальну інформацію щодо квартир, доступних на Złota 44.

Деталі нерухомості

Ref: 6171
Місто
Warszawa
Вулиця
Złota
Мікрорайон
Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
287
Від центру
w centrum
Всі поверхи
52

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.