Loading...
11404 Branded Map
Ref: 11404

sPlace Park

Przasnyska, Żoliborz

Сучасне паркове поселення SPLACE у зеленій частині Жоліборжа

Переглянути актуальні пропозиції в
sPlace Park:

Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасне паркове поселення SPLACE у зеленій частині Жоліборжа

sPlace Park Інвестиція sPlace Park характеризується своєю елегантною, простою архітектурою, що відсилає до стилю модернізму. Він складається з 5 етапів, з яких останні три будуть введені в...

sPlace Park

Інвестиція sPlace Park характеризується своєю елегантною, простою архітектурою, що відсилає до стилю модернізму. Він складається з 5 етапів, з яких останні три будуть введені в експлуатацію в четвертому кварталі 2018 року. Екологічні та добре підібрані матеріали, такі як: листовий метал кольору іржі, дерево, сталь та скло були використані для обробки інвестицій. Крім того, інвестиція пропонує своїм мешканцям численні зручності, включаючи консьєрж-сервіс, моніторинг, бездротову мережу, попередньо встановлену систему управління розумним будинком, а також комерційні приміщення, розташовані на першому поверсі, автомийку, розташовану в підземному гаражі, універсальний ключ, який відкриває всі двері , і - останнє, але не менш важливе - можливість вимкнути все світло в квартирі одним клацанням миші.


sPlace Park – Розташування

Маєток розташований у мальовничій тихій частині Жолібожа, одного з найчарівніших районів Варшави. Район дуже добре сполучений з рештою міста (інвестиція розташована лише за 5 хвилин автобусом від станції метро Plac Wilsona). У районі добре розвинена міська інфраструктура, в тому числі торгові центри «Аркадія» і «Кліф».


sPlace Park - Апартаменти

Всього в селищі 714 квартир площею від 24 м2 до 172 м2. Вони відрізняються незвичайною функціональністю, практичними плануваннями і простотою облаштування. Апартаменти також дуже світлі - кожна з них має балкон, лоджію або терасу. Крім того, нерухомість, розташована на першому поверсі комплексу, має доступ до власних садів.


Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про квартири, які наразі доступні в цьому комплексі.

Деталі нерухомості

Ref: 11404
Місто
Warszawa
Вулиця
Przasnyska
Мікрорайон
Żoliborz
Status
Існуючий
Кількість квартир
714
Від центру
4km
Всі поверхи
12

Путівник по мікрорайону Żoliborz

Жолібож – мистецький район із унікальною міжвоєнною атмосферою

У 1916 році Жолібож увійшов до складу Варшави і донині є улюбленим столичними творчими людьми.

У 1916 році Жолібож увійшов до складу Варшави і донині є улюбленим столичними творчими людьми.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.