Loading...
7729 Branded Map
Ref: 7729

Apartamenty Kaskada

Dobrego Pasterza, Prądnik Czerwony

Kaskada Apartments - сучасний комфортабельний житловий комплекс з легким доступом до бізнес-парку Рондо

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Apartamenty Kaskada

Hamilton May Logo Hamilton May

Kaskada Apartments - сучасний комфортабельний житловий комплекс з легким доступом до бізнес-парку Рондо

Гамільтон Мей з радістю представляє сучасні квартири в престижному комплексі Каскада. Житловий комплекс на вулиці Добрего Пастерза складається з 11-ти поверхового будинку, будівництво якого розпоч...

Гамільтон Мей з радістю представляє сучасні квартири в престижному комплексі Каскада.
Житловий комплекс на вулиці Добрего Пастерза складається з 11-ти поверхового будинку, будівництво якого розпочато в грудні 2010 року, а завершено у 2012 році. Розробником комплексу є компанія Super Krak з Кракова.

"Каскада" - Розвиток

Апартаменти Каскада спроектовані як комфортабельний комплекс із сучасним архітектурним планом. Інвестиція розробляється поетапно. Перша черга вже доступна і складається з 2 каскадних будівель, які піднімаються на північ. Другий етап забудови передбачає будівництво меншої будівлі, яка каскадом спадає на схід і захід. Усі квартири, які будуються на цьому етапі, будуть оснащені житловими кімнатами та балконами, що виходять на південь, а також підземними складськими приміщеннями. Також буде передбачено великий підземний гараж, де будуть розміщені паркувальні місця для мешканців комплексу.

Місцезнаходження

Комплекс Kaskada Apartments розташований у північній частині Кракова, у Червоному Прадніку, на вулиці Добрего Пастерза, у районі міста з дуже хорошим сполученням (доступно понад 12 автобусних ліній). У районі доступні численні медичні, рекреаційні та освітні заклади, а також добре розвинена місцева інфраструктура (включаючи Мультикіно, Аквапарк, торговий центр). Також неподалік розташовані комплекси Dobrego Pasterza, Quattro Business Park III і Quattro Business Park IV. Апартаменти Kaskada - це справді унікальна пропозиція для тих, хто шукає квартиру з гарним розташуванням у Кракові. Сучасна та дуже динамічна форма житлових об’єктів у поєднанні з дружньою кольоровою палітрою та м’яким контуром фасаду створюють справді унікальне місце

Деталі нерухомості

Ref: 7729
Місто
Kraków
Вулиця
Dobrego Pasterza
Мікрорайон
Prądnik Czerwony
Status
Існуючий
Кількість квартир
130
Від центру
w centrum
Всі поверхи
7

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.