Loading...
4195 Branded Map
Ref: 4195

Apartamenty May

Tadeusza Kościuszki, Zwierzyniec

Короткострокова оренда квартир (3 місяці і більше) біля Сальватора, на вул. Костюшко

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Apartamenty May

Hamilton May Logo Hamilton May

Короткострокова оренда квартир (3 місяці і більше) біля Сальватора, на вул. Костюшко

Костюшка 53 інвестиц Kościuszki 53 – сучасний житловий будинок, розташований у центрі Сальватора на вулиці Тадеуша Костюшко. Будівля, побудована в 2002 році, містить 45 квартир, а також пі...

Костюшка 53 інвестиц

Kościuszki 53 – сучасний житловий будинок, розташований у центрі Сальватора на вулиці Тадеуша Костюшко. Будівля, побудована в 2002 році, містить 45 квартир, а також підземний гараж і ресепшн.


Місцезнаходження

Будівля розташована на вулиці Тадеуша Костюшко, в одному з найбажаніших районів Кракова - Сальватор, який пропонує зручний доступ до центру міста, а також до автомагістралі А4 та бізнес-парку Zabierzow. Маршрут автобуса/трамваю, який розташований поруч, дозволяє легко та комфортно дістатися до всіх інших частин міста.


Опис квартир

Що робить квартири на Костюшко 53 унікальними, так це можливість короткострокової оренди - від 3 місяців і більше. Квартири доступні різної площі - від 28м2 до 160м2. Інвестиція супроводжується додатковими об’єктами, такими як місце для зберігання велосипедів та підземний паркінг (паркувальні місця доступні за 300 злотих + ПДВ/місяць). Деякі однокімнатні та двокімнатні квартири мають балкони. Весь комплекс знаходиться під наглядом і цілодобовою охороною. Додаткове прибирання (прибирання, заміна рушників та постільної білизни) доступне за 200 злотих на місяць.


Загальна інформація

Гамільтон Мей має доступ до поточних списків доступних об'єктів нерухомості різних розмірів - від студії до одно- та двокімнатних квартир. Не соромтеся зв’язатися з нами, щоб отримати докладнішу інформацію.

Деталі нерухомості

Ref: 4195
Місто
Kraków
Вулиця
Tadeusza Kościuszki
Мікрорайон
Salwator, Zwierzyniec
Status
Існуючий
Кількість квартир
45
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Путівник по мікрорайону Salwator

Salwator - елітний і елегантний

Один з найкрасивіших районів Кракова, відомий своєю чудовою архітектурою початку 20 століття та незрівнянною атмосферою.

Один з найкрасивіших районів Кракова, відомий своєю чудовою архітектурою початку 20 століття та незрівнянною атмосферою.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.