Loading...
11357 Branded Map
Ref: 11357

Apartamenty Morelove

Morelowa, Zwierzyniec

Morelove Apartments - престижна інвестиція на Волі Юстовській

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Apartamenty Morelove

Hamilton May Logo Hamilton May

Morelove Apartments - престижна інвестиція на Волі Юстовській

Morelove Apartments - це унікальний комплекс на карті Воли Юстовської - одного з найпрестижніших районів Кракова. Цей затишний, мальовничо розташований комплекс із трьох елегантних міських вілл ідеаль...

Morelove Apartments - це унікальний комплекс на карті Воли Юстовської - одного з найпрестижніших районів Кракова. Цей затишний, мальовничо розташований комплекс із трьох елегантних міських вілл ідеально підходить для тих, хто шукає спокійного проживання серед зелені, а також для тих, хто також цінує близькість центру міста.

Квартири

У кожному з 3-поверхових будинків розташовано 20 ідеально оформлених квартир площею від 40м2 до 124м2. Контрольований та закритий комплекс буде ретельно озеленений та добре освітлений. Для забезпечення максимального комфорту всіх мешканців комплекс також забезпечить доступ до консьєрж-сервісу, підземного паркінгу, а також фітнес-зони, розважальної зали та відкритого ігрового майданчика для дітей.

Місцезнаходження

Інвестиція чудово розташована на Волі Юстовській, яка завжди асоціювалася з розкішшю, престижем та унікальністю. Апартаменти Morelove розташовані в одному з найкрасивіших його районів; неподалік від річки Рудава та вражаючого парку Decjusza. Також легко дістатися до прилеглого зоопарку та Вольського лісу.

Деталі нерухомості

Ref: 11357
Місто
Kraków
Вулиця
Morelowa
Мікрорайон
Wola Justowska, Zwierzyniec
Status
Існуючий
Кількість квартир
60
Від центру
w centrum
Всі поверхи
3

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.