Loading...
4578 Branded Map
Ref: 4578

Apartamenty Patria

Leona Kruczkowskiego, Śródmieście

Patria Apartments - престижна інвестиція в зеленому районі Повісля

Переглянути актуальні пропозиції в
Apartamenty Patria:

Hamilton May Logo Hamilton May

Patria Apartments - престижна інвестиція в зеленому районі Повісля

Hamilton May представляє комплекс апартаментів Patria, унікальне місце, розташоване в зеленому районі Powiśle, у самому серці Варшави. Апартаменти Патрія Цей розкішний житловий ...

Hamilton May представляє комплекс апартаментів Patria, унікальне місце, розташоване в зеленому районі Powiśle, у самому серці Варшави.


Апартаменти Патрія

Цей розкішний житловий комплекс складається з чотирьох вишуканих 6-поверхових будинків. Надзвичайно привабливе розташування цієї інвестиції значною мірою сприяє комфорту мешканців. Patria елегантно поєднується із зеленим районом Powiśle – дизайн комплексу включає навколишню зелень як невід’ємну частину. Стримані дворики є частиною існуючого парку.

Основним інвестором забудови є компанія «Дом Девелопмент» - одна з найкращих на ринку. Будівництво було завершено в 2006 році.


Розташування Patria Apartments

Поселення Patria розташоване в одному з найпрестижніших районів варшавського Повісля, на вулиці Леона Кручковського, неподалік парку Ридза Сміглего, площі Тршек Кшижи, Єрозолімського проспекту та вулиці Маршалковської.

Роками район чекав на динамічного та амбітного інвестора, готового продовжити відповідний проект. Апартаменти Patria відповідають вимогам найвимогливіших клієнтів - інвестиція чудово підкреслює парковий характер Ксенжеці та вулиці Кручковського. Patria виділяється своєю сучасною елегантною архітектурою, а також високим рівнем обробки. Додатково пропонується підземний паркінг та внутрішній дитячий майданчик.

Завдяки дуже добре розвиненій інфраструктурі мешканці об’єкта інвестиції мають доступ до широкого вибору кінотеатрів, театрів, торгових центрів, музеїв, магазинів і послуг, розташованих на вулиці Маршалковській і Єрозолімському проспекті та поблизу них. Розвинена мережа громадського транспорту забезпечує легкий доступ до всі частини міста.

Перш за все, Patria пропонує престиж і неперевершений комфорт життя.


Апартаменти в Патрії

Квартири доступні в різних конфігураціях і розмірах - від однокімнатних до 4-кімнатних апартаментів класу люкс (50 - 170 м2).


Загальна інформація

Гамільтон Мей зазвичай має хороший запас як оренди, так і продажу в Patria Apartments. Для отримання додаткової інформації звертайтесь до нашого офісу

Деталі нерухомості

Ref: 4578
Місто
Warszawa
Вулиця
Leona Kruczkowskiego
Мікрорайон
Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
350
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.