Loading...
9584 Branded Map
Ref: 9584

Apartamenty Sowiniec

Wiosenna, Zwierzyniec

Унікальні апартаменти високої якості Sowiniec на Волі Юстовській

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Apartamenty Sowiniec

Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальні апартаменти високої якості Sowiniec на Волі Юстовській

Apartamenty Sowiniec - Забудова Apartamenty Sowiniec - це розкішна інвестиція, що складається з 14 житлових будинків і односімейних будинків, призначених для найвибагливіших клієнтів....

Apartamenty Sowiniec - Забудова

Apartamenty Sowiniec - це розкішна інвестиція, що складається з 14 житлових будинків і односімейних будинків, призначених для найвибагливіших клієнтів.

Квартири

Територія охороняється та огороджена. Унікальність апартаментів Sowiniec підкреслюється красивими японськими садами, які поєднані з апартаментами, розташованими на першому поверсі комплексу. Інвестиція розташована на вулиці Wiosenna, в Wola Justowska - одному з найбільш ексклюзивних і зелених районів Кракова.

Місцезнаходження

Wola Justowska завжди асоціювалася з розкішшю, престижем та унікальністю. Оточений Вольським лісом, з його найвищим пагорбом Совінець, який має ідеальне сполучення з Ринковою площею Кракова та іншими життєво важливими районами, такими як аеропорт Баліце, кільцева дорога, діловий центр, - це ідеальне місце для тих, хто потребує природи, тиші та огляду. для зручного доїзду до центру міста. Розвинена місцева інфраструктура та дуже хороша комунікаційна мережа значною мірою сприяють унікальності району. Завдяки цьому можна легко дістатися до ключових районів міста.

Деталі нерухомості

Ref: 9584
Місто
Kraków
Вулиця
Wiosenna
Мікрорайон
Zwierzyniec
Status
Існуючий
Кількість квартир
60
Від центру
w centrum
Всі поверхи
2

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.