Loading...
6102 Branded Map
Ref: 6102

Apartamenty Wesoła

Ignacego Daszyńskiego, Grzegórzki

Сучасні апартаменти в декількох кроках від площі Ринок

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Apartamenty Wesoła

Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасні апартаменти в декількох кроках від площі Ринок

Wesoła Apartments – це сучасний елегантний житловий будинок, розташований на розі вулиць Grzegórzecka та Daszyńskiego. 5-поверхова будівля вміщує 45 функціональних квартир площею від 26м...

Wesoła Apartments – це сучасний елегантний житловий будинок, розташований на розі вулиць Grzegórzecka та Daszyńskiego.


5-поверхова будівля вміщує 45 функціональних квартир площею від 26м2 до 150м2. Комерційні приміщення розташовані на першому поверсі - також є підземний гараж з ліфтом, який веде на верхні рівні.

Будівля знаходиться під цілодобовим наглядом та охороною.

Інвестиція була ретельно спроектована та завершена - матеріали найвищої якості гарантують безпеку, комфорт та економічне використання.


Місцезнаходження

Житловий будинок розташований на розі вулиць Grzegórzecka та Daszyńskiego. Розташування, безсумнівно, є одним із найбільших активів інвестицій; Близькість центру міста, бульварів Вісли та мальовничого району Казімєж важко переоцінити.


Квартири

Квартири доступні в різних плануваннях - починаючи від квартир-студій, закінчуючи великими 3-кімнатними. У будинку також є квартири з балконами - кожна квартира також оснащена кондиціонером.

Усі ці якості роблять апартаменти Wesoła високоякісною інвестицією, орієнтованою на вимогливих людей, які шукають сучасний, унікальний дизайн і зручне, престижне розташування.

Деталі нерухомості

Ref: 6102
Місто
Kraków
Вулиця
Ignacego Daszyńskiego
Мікрорайон
Grzegórzki
Status
Існуючий
Кількість квартир
45
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.