Loading...
5468 Branded Map
Ref: 5468

Capital Art Apartments

Giełdowa, Wola

Capital Art Apartments - сучасна забудова в чудовому місці

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Capital Art Apartments

Hamilton May Logo Hamilton May

Capital Art Apartments - сучасна забудова в чудовому місці

«Capital Art Apartments» – це унікальний сучасний житловий комплекс, який знаходиться в самому центрі міста, біля станції метро «Rondo Daszyńskiego», і в той же час знаходиться на комфортній відста...

«Capital Art Apartments» – це унікальний сучасний житловий комплекс, який знаходиться в самому центрі міста, біля станції метро «Rondo Daszyńskiego», і в той же час знаходиться на комфортній відстані від головних магістралей міста (що забезпечує його шматок мешканців).

Столичні Арт Квартири

Інвестиція була розроблена в три етапи між 2006 і 2014 роками.

Кожна черга передбачала додаткові гаражі та окремі складські приміщення. Резиденція пристосована для проживання людей з обмеженими можливостями. Поселення охороняється та огороджене, воно також оснащено системою моніторингу для додаткової конфіденційності та безпеки.

Вся інвестиція була завершена за високим стандартом з використанням якісних матеріалів, таких як камінь, скло та сталь. При вході з боку вулиці Ґєлдова знаходиться стійка реєстрації гостей.

Atlas Estates – основний інвестор.


Capital Art Apartments - Розташування

Інвестиція розташована на вулиці Ґєлдовій, у районі Воля – всього в кількох сотнях метрів від Середмістя. Місце абсолютно ідеальне для тих, хто віддає перевагу зручностям, комфорту та функціональності, пов’язаним із життям у центрі міста, водночас жадає спокою та тиші. Інвестиція розташована недалеко від станції метро Rondo Daszyńskiego. Місцева інфраструктура дуже добре розвинена і включає численні послуги, кінотеатри, ресторани, торгові центри та інші культурно-освітні об'єкти.


Квартири в Capital Art Apartments

Інвестиція Capital Art Apartments пропонує 580 квартир різної площі, від затишних 30 м² до просторих 160 м².
Перша черга забудови — це 214 квартир, розташованих на восьмих поверхах. Друга черга – 17-поверховий будинок «В» на 177 квартир, а також 7-поверховий будинок «В» на 123 квартири. Будинки «D» і «E» мають по вісім поверхів і містять 189 квартир – вони створюють третю й останню чергу всієї інвестиції.


Загальна інформація

Апартаменти Capital Art Apartments є справді чудовою можливістю для інвестування - головним чином завдяки їхньому центральному розташуванню на карті Варшави. Завдяки своєму розташуванню – біля лінії метро – вони ніколи не втратять своєї цінності. Крім того, квартири надзвичайно популярні серед співробітників навколишніх офісів і компаній.

Деталі нерухомості

Ref: 5468
Місто
Warszawa
Вулиця
Giełdowa
Мікрорайон
Wola
Status
Існуючий
Кількість квартир
580
Від центру
w centrum
Всі поверхи
17

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.