Loading...
3769 Branded Map
Ref: 3769

Drukarnia Narodowa

marszałka JózefaPiłsudskiego, Stare Miasto

Квартири на продаж та в оренду в ексклюзивному Drukarnia Narodowa

Переглянути актуальні пропозиції в
Drukarnia Narodowa:

Hamilton May Logo Hamilton May

Квартири на продаж та в оренду в ексклюзивному Drukarnia Narodowa

Будівля Drukarnia Narodowa – це новий житловий комплекс у центрі Кракова, лише за 300 метрів від центру старого міста, площі Ринок. Drukarnia Narodowa користується особливою популярністю серед корп...

Будівля Drukarnia Narodowa – це новий житловий комплекс у центрі Кракова, лише за 300 метрів від центру старого міста, площі Ринок. Drukarnia Narodowa користується особливою популярністю серед корпоративних та комерційних орендарів, а також іноземців.


Drukarnia Narodowa - про розвиток

Drukarnia Narodowa — це унікальний проект реконструкції в центрі Кракова, завершений у 2010 році. Комплекс будівель, які складають «Drukarnia Narodowa» (Національна друкарня), були побудовані між 1911 і 1912 роками. Перераховані будівлі пройшли повну реконструкцію за допомогою матеріали найвищої якості, щоб повернути цим будівлям їхню колишню славу та зробити їх придатними для найвищого рівня життя 21 століття.


Усі будівлі обслуговуються ліфтами, комплекс охороняється та контролюється, доступ до внутрішнього двору обмежений. Комплекс складається з 48 просторих квартир, обладнаних балконами або терасами, а також є охоронювана підземна парковка, доступна для деяких об'єктів нерухомості.


Розташування Drukarnia Narodowa

Drukarnia Narodowa розташована на вулиці Пілсудського в районі Stare Miasto, за декілька хвилин ходьби від історичного Старого міста та за рогом головного офісу Hamilton May. Вийдіть за місто, і за кілька сотень метрів ви дійдете до парку Блоня, найбільшого парку відпочинку в місті. Розташування забезпечує хороший доступ до громадського транспорту та добре розташоване на захід від центру міста, щоб дістатися до аеропорту Баліце та автостради A4.


Опис апартаментів у Drukarnia Narodowa

Drukarnia Narodowa пропонує квартири різної площі від невеликих студій, одно- та двокімнатних квартир до великих пентхаусів. Більшість квартир обладнані балконами - деякі з тих, що розташовані на першому поверсі, мають вихід у загальний сад. Drukarnia Narodowa представляє дуже високий рівень життя для Кракова, пропонуючи ексклюзивні меблі та сантехніку, а також повністю обладнані кухні та зручні ванні кімнати.


Загальна інформація про Drukarnia Narodowa

Пропозиції в Drukarnia Narodowa нечасто зустрічаються на ринку, однак через розташування Drukarnia до офісу Гамільтона Мея ми зазвичай маємо онлайн-акцію продажу та оренди нерухомості. Однокімнатні квартири та студії становлять більшу частину інвестицій з великою кількістю великих житлових приміщень.

Деталі нерухомості

Ref: 3769
Місто
Kraków
Вулиця
marszałka JózefaPiłsudskiego
Мікрорайон
Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
48
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.