Loading...
12893 Branded Map
Ref: 12893

Garden Lane

Jana Buszka, Krowodrza

Garden Lane - стримана інвестиція, розташована в околицях міського парку Блоня

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Garden Lane

Hamilton May Logo Hamilton May

Garden Lane - стримана інвестиція, розташована в околицях міського парку Блоня

Інвестиції Garden Lane – унікальна інвестиція на карті Кракова – її було завершено у 2018 році. Забудову було створено для найвимогливіших клієнтів, у справді ідеальному місці – на вулиці Яна...

Інвестиції

Garden Lane – унікальна інвестиція на карті Кракова – її було завершено у 2018 році. Забудову було створено для найвимогливіших клієнтів, у справді ідеальному місці – на вулиці Яна Бушка. Однак Garden Lane — це не просто ідеальне місце розташування. Будівля була побудована та оброблена з ретельно відібраних матеріалів найвищої якості. Частини загального користування, такі як представницький і просторий вестибюль, виконані з натурального дерева та архітектурного бетону.

Місцезнаходження

Garden Lane розташований на тихій вулиці Яна Бушка. Значною перевагою інвестиції є розташування. Цей красивий зелений анклав розташований менш ніж за 3 км від Ринкової площі в Кракові, а також неподалік від Блоні, де можна знайти спокій далеко від міської метушні. З іншого боку, розташування гарантує комфортне спілкування, завдяки відмінному доступу до основних магістралей міста та близькості багатьох зупинок громадського транспорту. Поруч також протікає річка Рудава, басейн і кілька тенісних кортів.

Квартири

Garden Lane – це 4-поверхова будівля з 69 розкішними квартирами різної площі від 35м2 до 150м2, а також сучасними паркінгами з зарядними станціями для електрокарів. У комплексі також є кілька об’єктів, доступних виключно для його мешканців, таких як дитяча ігрова кімната, сучасний тренажерний зал, сховище для велосипедів із станцією технічного обслуговування, а також професійний консьєрж-сервіс.

Деталі нерухомості

Ref: 12893
Місто
Kraków
Вулиця
Jana Buszka
Мікрорайон
Krowodrza
Status
Існуючий
Кількість квартир
69
Від центру
w centrum
Всі поверхи
4

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.