Loading...
11704 Branded Map
Ref: 11704

Harmonica House

Trynitarska, Stare Miasto

Розкішні апартаменти в престижному комплексі Harmonica House

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Harmonica House

Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішні апартаменти в престижному комплексі Harmonica House

Hamilton May із задоволенням представляє сучасні апартаменти в затишному інвестиційному будинку Harmonica House, розташованому в самому центрі Казімєжа. Будівництво «Harmonica House» розпочалося у ве...

Hamilton May із задоволенням представляє сучасні апартаменти в затишному інвестиційному будинку Harmonica House, розташованому в самому центрі Казімєжа. Будівництво «Harmonica House» розпочалося у вересні 2014 року та завершилося у четвертому кварталі 2016 року. Проектували будівлю архітектори студії IMB Asymetria, генеральним підрядником – Acar Developer. Будівля має 5 надземних поверхів і майже 5000 м2 корисної площі, з яких більша частина використовується для житлових потреб. Harmonica House пропонує широкий вибір квартир різного планування та розміру: від 30м2 до 200м2. Інвестиція характеризується високим рівнем обробки, а також своєю оригінальністю та функціональністю. Комплекс обладнано ретельно облаштованим холом із цілодобовою рецепцією, внутрішнім двориком із оригінальним садом, 2 високоякісними ліфтами, комерційною зоною та підземним паркінгом. Інвестиція розташована в унікальному місці, в історичній частині Кракова Казімєж на перехресті вулиць Тринітарської та Боніфратерської. Harmonica House також знаходиться за декілька хвилин ходьби від Вавельського пагорба та бульварів Вісли. Також легко дістатися до пішохідного мосту Бернатка, а також до площ Вольниця та Нова. Комплекс пропонує доступ до розвиненої комерційної інфраструктури та мережі зв'язку; в районі є зупинки громадського транспорту, численні ресторани та кафе. Ми запрошуємо вас зв’язатися з Hamilton May, щоб отримати більше інформації.

Деталі нерухомості

Ref: 11704
Місто
Kraków
Вулиця
Trynitarska
Мікрорайон
Kazimierz, Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
56
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Kazimierz

Казімєж - улюблений як краков'янами, так і туристами

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.