Loading...
6345 Branded Map
Ref: 6345

Holland Park

Książęca, Śródmieście

Holland Park - розкішний житловий комплекс біля площі Trzech Krzyży

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Holland Park

Hamilton May Logo Hamilton May

Holland Park - розкішний житловий комплекс біля площі Trzech Krzyży

«Holland Park» — це престижний житловий комплекс, розташований у зеленій зоні біля площі Тшех Кшижи. Два гнуті будинки містять 82 просторі квартири високого стандарту. Holland Park було заве...

«Holland Park» — це престижний житловий комплекс, розташований у зеленій зоні біля площі Тшех Кшижи. Два гнуті будинки містять 82 просторі квартири високого стандарту.

Holland Park було завершено в 2001 році, спочатку він служив апарт-готелем преміум-класу. Завдяки високому попиту на ринку, у 2006 році він був реконструйований компанією Keen Property Partners і став одним із найпрестижніших житлових комплексів у Варшаві. Holland Park складається з двох гнутих 8-поверхових будинків на 82 квартири. Дизайн — робота нідерландських архітекторів Віри Яновщинської та Марека Свєрчевського. Дві будівлі названі Брунелло та Оскар на честь двох найвідоміших видів тюльпанів у Голландії.

Holland Park розташований на гарно облаштованій і просторій ділянці на узбіччі позаду площі Trzech Krzyży та оточений зеленню. Територія огороджена та охороняється, в обох будівлях є підземні паркінги. Для мешканців цілодобово працює ресепшн та консьєрж.


Holland Park – Розташування

Інвестиція знаходиться на вулиці Książęca. Розташування забезпечує спокійне та зелене середовище ділянки, на якій він розташований, у той же час дуже центральне місце з чудовим доступом до інфраструктури. Він оточений численними цікавими місцями: ресторанами, кафе, магазинами, театрами та галереями. Мережа громадського транспорту в районі також добре розвинена; Центр міста з Палацом культури, Центральний залізничний вокзал і Центральний діловий район, а також Старе місто знаходяться в пішій доступності.


Апартаменти в Холланд Парк

Holland Park має 82 апартаменти високого стандарту, розміром від 83 до 180 м2. Більшість квартир мають вихід на балкон або лоджію. Унікальне розташування на узбіччі забезпечує чудові краєвиди з більшої частини квартири та багато природного сонячного світла, яке не відволікається на сусідні будівлі.


Загальна інформація

Квартири Holland Park є престижною можливістю і можуть добре служити як для житлових цілей, так і для інвестицій. Якість будівлі, унікальне розташування та широкий спектр послуг, що пропонуються мешканцям, роблять його дуже цікавим місцем на карті інвестицій Варшави. Будь ласка, не соромтеся зв’язуватися з офісом Hamilton May, щоб дізнатися більше про квартири, доступні для оренди та продажу в цій унікальній інвестиції.

Деталі нерухомості

Ref: 6345
Місто
Warszawa
Вулиця
Książęca
Мікрорайон
Solec, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
82
Від центру
1km
Всі поверхи
8

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.