Loading...
3872 Branded Map
Ref: 3872

Hortus Apartments

Piotra Borowego, Zwierzyniec

Hortus Apartments – новий ексклюзивний комплекс у стилі вілли в центрі Воли Юстовської.

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Hortus Apartments

Hamilton May Logo Hamilton May

Hortus Apartments – новий ексклюзивний комплекс у стилі вілли в центрі Воли Юстовської.

Гамільтон Мей радий запропонувати на продаж і в оренду ексклюзивні апартаменти в престижному комплексі Hortus Apartments, розташованому в самому центрі Воли Юстовської. Hortus Apartment...

Гамільтон Мей радий запропонувати на продаж і в оренду ексклюзивні апартаменти в престижному комплексі Hortus Apartments, розташованому в самому центрі Воли Юстовської.


Hortus Apartments – Розбудова

Комплекс апартаментів Hortus – це сектор розкішних квартир у Кракові, який надзвичайно добре сприйняв ринок.

Проект має інтимний характер і складається лише з чотирьох, трьох рівневих вілл, кожна з яких містить лише 10 розкішних квартир площею від 60 до 135 м2. Кожна будівля обслуговується безпечною підземною автостоянкою та ліфтами, і весь комплекс матиме перевагу від надійного огородження та цілодобової охорони для безпеки свого проживання.

Архітектурний дизайн апартаментів Hortus ідеально доповнює відносну зелень і характерний стиль «Вілла» регіону Wola Justowska, незважаючи на сучасний передовий дизайн.

Завдяки характерній нерегулярній конфігурації стін у поєднанні з використанням високоякісних оздоблювальних матеріалів, таких як натуральний камінь і справжнє дерево, комплекс природно вписується в оточення з точки зору масштабу та характеру. Більш того, ретельно впорядкована зелень і внутрішні комунікації створюють справді унікальну атмосферу в самому комплексі.


Розташування Hortus Apartments

Апартаменти Hortus розташовані в самому серці Воли Юстовської, яка вважається найпреміальнішим житловим районом із зеленим листям у Кракові. Розташування Wola Justowska виграє з обох сторін. З одного боку, це спокійний район із великою кількістю зелених насаджень, таких як парк Блоня, а з іншого боку, це лише 4 км від головної площі Кракова та лише за 13 хвилин їзди на автомобілі до аеропорту Баліце. Апартаменти Hortus розташовані на ексклюзивній житловій вулиці Воли Юстовської, віддаленій від головних ярмарків.


Опис квартир

Кожна з квартир у проекті Hortus була спроектована з особливою увагою до деталей, що гарантує, що кожна квартира доповнюється ефективним плануванням, чудовим освітленням та вікнами від підлоги до стелі, деякі з яких виходять на Вольський ліс.

Квартири на перших поверхах будуть прикрашені невеликими садами та терасами площею до 90 м2 для найбільших квартир у стилі пентхаус. Крім того, комфорт буде додатково забезпечений інтелектуальними установками, які дозволяють контролювати освітлення, кондиціонування повітря та опалення електронним способом.

Деталі нерухомості

Ref: 3872
Місто
Kraków
Вулиця
Piotra Borowego
Мікрорайон
Wola Justowska, Zwierzyniec
Status
Існуючий
Кількість квартир
40
Від центру
w centrum
Всі поверхи
3

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.