Loading...
9586 Branded Map
Ref: 9586

Huculska 5

Huculska, Mokotów

Гуцульська 5 - престижна інвестиція в Мокотові

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Huculska 5

Hamilton May Logo Hamilton May

Гуцульська 5 - престижна інвестиція в Мокотові

Гуцульська 5 Гуцульська 5 – це сучасний шестиповерховий житловий комплекс, на першому поверсі якого розташовані комерційні приміщення. Модерністська архітектура комплексу в поєднанні з вел...

Гуцульська 5

Гуцульська 5 – це сучасний шестиповерховий житловий комплекс, на першому поверсі якого розташовані комерційні приміщення. Модерністська архітектура комплексу в поєднанні з великими заскленими площами сприяє унікальному, сучасному характеру нерухомості. Фасад виготовлено з травертину та має повторювані декоративні елементи, які включають балкони, а також присутні всередині будівлі, у просторому елегантному фойє. Власність має цілодобову охорону та надійну систему моніторингу для підвищення безпеки мешканців.


Гуцульська 5 - Розташування

Інвестиція розташована в затишній частині Мокотова. У безпосередній близькості знаходиться парк Морське Око (200 м), а також парки Дресзера, Лазєнки та Кролікарня, розташовані трохи далі. Неподалік від будівлі проходить багато автобусних маршрутів. Крім того, це зручне розташування забезпечує доступ до повністю розвиненої інфраструктури, включаючи численні культурні заклади, спортивні споруди, ресторани, а також торгово-сервісні комплекси.


Гуцульська 5 - Квартири

Будівля пропонує 36 квартир різної площі; від 31,5 м2 до 175,5 м2 (можливе об’єднання окремих квартир до 350 м2 загальної площі). Всі квартири відрізняються надзвичайною функціональністю, можливе вільне планування та обробка. Нарешті, всі вони оснащені системою вентиляції, центральним кондиціонуванням повітря, інтелектуальною системою управління будинком і зовнішніми жалюзі.


Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про квартири, які зараз доступні для продажу.

Деталі нерухомості

Ref: 9586
Місто
Warszawa
Вулиця
Huculska
Мікрорайон
Mokotów
Status
Існуючий
Кількість квартир
36
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.